2777
2789
ببین با بی بی تست نه، بی بی تست زمانی ک از پریودت بگذره ، اگر ازمایش خون میری اره میتونی..

منم امروز رو ۲۹پریودی و ۱۵ای یو ای هستن تازه ازمایش دادم رو ۲ بود،خیلی ناراحت شدم اخه من لک لانه گزینی داشتم گاهی دلم‌میخاد خدا رو ببینم بهش بگم مشکلت با من چیه هر چی من بهت ایمان دام تا صاف همون ایمان میکوبی تو سرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری گلم خبرشوبده حتما بتا نهایت یکماه صفر میشه 

سلام عزیزم 

به لطف خدا من طبیعی باردار شدم ، امروز تیتر بتا رو تکرار کردم طی چهل و هشت ساعت یه ذره بیشتر از دوبرابر شده 

خیلی محتاج دعا هستم

امیدوارم خدا دامن همه منتظرا رو به نی‌نی سالم و بارداری آسون و بیخطر سبز کنه🌱

خیلی خیلی دعام کنید عزیزان

واییی یا خدا چخبره مگه😳 من فک میکردم نهایت هفت هشت تومن باشه مثبت شد برا شما یا هنوز معلوم نیس؟

اره به خدااا خوده دکترم فقط ۱۲تومن میگیره حالا بقیه هزینه ها به کنار ‌‌‌‌....نه والا بی بی نزدم اخه تاریخ پریودی خودم دوازدهم گفتم زوده الان بزنم دکترم گفت ۱۴روزبعدازای یو ای امروز ۱۲روزه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اره به خدااا خوده دکترم فقط ۱۲تومن میگیره حالا بقیه هزینه ها به کنار ‌‌‌‌....نه والا بی بی نزدم اخه ...

اره والا ادم ورشکست میشه اینطوری

انشالله به حق امام زمان مثبت میشه برات و بزودی مامان میشی

علاوه بر رفت و امداش هزینه ها خیلی کمر شکنه

جسارتا میشه بگی شما قبل ای یو ای چه ازمایشاتی دادین؟!

عکس رنگی هم رفتین؟

اولین باره ای یو ای کردی؟!

مثبت شد حتما خبرشو بهم بده خب؟!😍

من پیش خودم میگم دوبار ای یو ای میکنم ، نشد میرم ای وی اف 

من از این میترسم که آی وی اف هم نشه.ولی احتمالا منم اگه این ماه نشدم میرم.

البته الان فقط مثبت فکر می کنیم.انشالله همین ماه میشه و کار به اونجاها نمیرسه

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
انشاله ک بخیر بگذره.. میشه بگی پروژسترون تو ای یو های قبلی چطور استفاده کردی و اینک موردتون چیه ک ان ...

عزیزم من نازائی ثانویه گرفتم. یه دختر دارم 9 سالشه.ولی برای دومی 3 ساله تو اقدامم ولی باردار نشدم.خودم از هر لحاظ بررسی شدم عکس رنگی هم رفتم.یه کم تحرک اسپرم همسرم پائینه که میگن ممکنه آی یو آی کمک کننده باشه.سنم هم بالاست.38 سال  دیگه تصمیم گرفتم تا عید تمام تلاشمو بکنم اگه نشد بچه دومو ببوسم بذارم کنار و به زندگیم برسم.

بعد آی یو آی روزی دو تا دوفاستون بهم میده و 15 تا شیاف سیکلوژست روزی یه دونه.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
اره والا ادم ورشکست میشه اینطوری انشالله به حق امام زمان مثبت میشه برات و بزودی مامان میشی علاوه ب ...

قربونت عزیزم ....والاااا خیلی پول دادم اگرمیدونستم اینجوری هیچ وقت دنبالش نمیرفتم دوبارازمایش اسپرم دوبارآزمایش هورمونی که هرکدوم ازمایش هورمونیهاشد ۱۵۰۰ازمایشهای اسپرم هم ۴۰۰دیگه یه ازمایش نمونه اسپرم برای ای یو ای هم ۱۴۰۰این طوراشد 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اره والا ادم ورشکست میشه اینطوری انشالله به حق امام زمان مثبت میشه برات و بزودی مامان میشی علاوه ب ...

عکس رنگی نه دکترم نگفت ولی ای کاش من که انقدهزینه کرده بودم حداقل قبلش عکس رنگی هم میگرفتم ...اره اولین باره ولی دکترم باپولی که میگیره باراول وانجام میده باردوم رایگان ...انشالله امروز ۱۳روزه انجام دادم اگرمثبت بودبه امیدخداااحتماااا میام میگم

عزیزم من نازائی ثانویه گرفتم. یه دختر دارم 9 سالشه.ولی برای دومی 3 ساله تو اقدامم ولی باردار نشدم.خو ...

ببخشید من یه سوال دارم هرکی ای یو ای میکنه ازش میپرسم 😄😄میگم من پلی کیستیک هستم وچون منطم نبودم دکترم ماه قبل ای یو ای بهم دوفامد داد ووقتی پریودشدم بعدش ای یو ای کرد میگم باخوردن قرص دوفامد ادم فولیکول داره بازم میگم همش نکنه فولیکول نداشتم چون باقرص پریودشدم🤕🤕🤕

عزیزم من نازائی ثانویه گرفتم. یه دختر دارم 9 سالشه.ولی برای دومی 3 ساله تو اقدامم ولی باردار نشدم.خو ...

انشالله که به زودیه زود مامان میشی جنسیت دلخواهتم میشه توکل برخداااا

عکس رنگی نه دکترم نگفت ولی ای کاش من که انقدهزینه کرده بودم حداقل قبلش عکس رنگی هم میگرفتم ...اره او ...

بازم خدا خیرش بده بار دوم رایگان انجام میده

انشالله که به حق خانم زهرا مثبته عزیزم