2777
2789
شما ک لک لانه داشتی چطور ک باردار نشدی؟یا با لک خونریزی گرفتی؟

عزیزم چرا من باردارشدم یه بچه ۱۱ساله دارم یه دونه ام ۲ماهه سقط کردم ویه دونه هم ۸ماه بارداربودم داخل شکمم مرد 😄😄😄

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اتفاقا من حس بارداری داشتم 😅😅 ولی نشد..  ماه بعدی باز ای یو آی 🫤

توکل برخدااا ....حالا که شیاف پروژسترون استفاده کردی وطبیعی پریودنشدی بازم فولیکول تولید میشه ؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=318952232]وای عیبی نداره عزیزم انشالله این ماه باردارمیشی ....منم اصلاااا هیچ حس بارداری ندار ...

فدات گلم همچنین

یه سوال داشتم ....من پلی کیستیکم وپریودیام نامنظم دکترقبل ای یو ای گفت قرص دوفامد بخور به موقع پریودشی واسه آی یو ای میگم من که خوردم ایناروبعدبااین قرصا پریودشدم وطبیعی پریودنشدم فولیکول داشتم یعنی ؟؟؟اخه دکترم نگفت فولیکولام سایزش چیه اصلااا پرسیدم ازش گفت خوبه همین ‌‌...همش نگرانم نکنه من باقرص دوفامدپریودشدم اصلااا فولیکول نداشتم همش ذهنم درگیره 

منفی بود، بتا رو 2 بود، گفت با این حال خواستی چهارشنبه بیا، گفتم دیگ منفیه، الکی بیام چیکار.. 

عزیزم از رحمت خدا ناامید نشو ، امیدوارم همین ماه خودت طبیعی باردار بشی و یه نی‌نی سالم بیاد بغلت 

عزیزم چرا من باردارشدم یه بچه ۱۱ساله دارم یه دونه ام ۲ماهه سقط کردم ویه دونه هم ۸ماه بارداربودم داخل ...

خدا بچه‌تو حفظ کنه عزیزم ، منم یه پسر دارم بهمن سیزده سالش میشه ، خیلیم راحت باردار شدم سر پسرم 

نمیدونم چرا برای دومی اینهمه بلا سرم اومد

خدا بچه‌تو حفظ کنه عزیزم ، منم یه پسر دارم بهمن سیزده سالش میشه ، خیلیم راحت باردار شدم سر پسرم  ...

اره والاااا اکثرااا اولی وراحت باردارشدن دومی و طول کشیده ....حالا من خودم اقدامی نکردم ببینم میشم یانه چون تعیین جنسیتی بودم خواستم اول شانسم و امتحان کنم واسه ای یو ای بعداگرنشد وخدانخواست برم سراغ اقدام طبیعی

توکل برخدااا ....حالا که شیاف پروژسترون استفاده کردی وطبیعی پریودنشدی بازم فولیکول تولید میشه ؟؟

من پریودی هام سر موقع هست و منظمه، اولین باره پروژیترون استفاده کردم، امیدوارم بهم نریزه، حالت عادی باید تا 10 پریود شم، امروز 7هست دیگ..

در این ضمینه من اطلاعی ندارم.

منم اصلااا سردرنمیارم این گزینه رو ....الان که بادوفامدیادوفاستون ادم پریودشه بازم فولیکول داره ...میترسم نکنه فولیکول نداشته بودم ودکترای یو ای کرده باشه چون یک ساله نیرفتم پیشش وبهش گفتم دکترمن خسته شدم یه بارانجام بده ببینیم چی میشه اخه همش دکترم میگفت باید بشی ۶۵کیلوتا ای یو ای بکنم منم گفتم هرکاری میکنم نمیتونم ۵کیلولاغرشم 😁😁😁

منم اصلااا سردرنمیارم این گزینه رو ....الان که بادوفامدیادوفاستون ادم پریودشه بازم فولیکول داره ...م ...

برای ای یو ای ک قبلش سونو میکنن و فولیکول نباشه ،یا ب سایز مناسب نرسه ک  ای یو ای نمیکنن ، یا با امپولا ب سایز میرسوننش 

برای ای یو ای ک قبلش سونو میکنن و فولیکول نباشه ،یا ب سایز مناسب نرسه ک  ای یو ای نمیکنن ، یا ب ...

اره لتروزول داد و۳تام امپول و یه امپول ازادسازی ولی میترسم نکنه هی بهش گفتم انجام بدیم این ماه فولیکول نداشتم وانجام داده باشه 😕😕