2777
2789
عنوان

مشورت میخام

81 بازدید | 18 پست

سلام میدونم سوال پیش پا افتادس من کلا مادر شوهرم خیلی دوست داره نظر هاش اجرا بشه الان  هیئت داره من دوتاکتری دارم گفته اگ استفاده نمیکنه کتری داره بده برا هیئت من خودم بعدا میخام استفاده کنم ولی چون برا هیئته اگ‌ندم گناه میکنم میتونم بگم استفاده کنه بعد برگردونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو امانت باشه بعد برگردونید . خودش میدونه اگه نده مدیونه 

نمیدونم من اخه اخلاقی دارم چیزی سخت به کسی میدم جز اینکه هدیه داده باشم چشم بهوره حرص میخوره ولی چون نوکر امام حسینم یه خورده احساس گناه دارم

خوب گناه نمیکنم اگ ندم اصلا بعضی حرفاش حرصم میده اخه من باید نیت کنم چیزی بدم 

ببخشید من جواب میدم. اگر ندید گناه نیست اما من باشم میدم فقط و فقط فقط بخاطر امام حسین که صاحب اصلی مجلسه. اگر میدید بخاطر امام حسین بدید بعد هم پس بگیرید 

ببخشید من جواب میدم. اگر ندید گناه نیست اما من باشم میدم فقط و فقط فقط بخاطر امام حسین که صاحب اصلی ...

همین به خاطر امام عزیزم م نوکر اربابم میدم ولی از  میخام بدونم از هیئتی ک دادم پس بگیرم گناه نممیشه بازم

نمیدونم من اخه اخلاقی دارم چیزی سخت به کسی میدم جز اینکه هدیه داده باشم چشم بهوره حرص میخوره ولی چون ...

میدونی باید فکر کنی داری برای امام حسین میدی نه به مادرشوهرتون. حتی به نظرم کارش مشکل داره که شما رو معذب کرده . امام حسین دوست نداره  کاش معنی امام حسین رو بلد بودیم 

همین به خاطر امام عزیزم م نوکر اربابم میدم ولی از  میخام بدونم از هیئتی ک دادم پس بگیرم گناه نم ...

نه چه گناهی مالته. امانت دادی برای مراسم امام حسین و پس میگیری. خیلیا حاضر نیستن امانت هم بدن . پس مطمئن باش من بهت قول میدم سر سوزنی بابت پس گرفتن گناه نداره 

میدونی باید فکر کنی داری برای امام حسین میدی نه به مادرشوهرتون. حتی به نظرم کارش مشکل داره که شما رو ...

به خدا یه جوریه مادر شوهرم اخه مولا من پتو زیاد دارم فعلا استفاده ندارم بالاخره باید تو خونم باشه مهمونی چیزی میاد بگه اگ استفاده نمیکنی بدده به مستخق اخه اون ب جا من باید نیت کنه 

به خدا یه جوریه مادر شوهرم اخه مولا من پتو زیاد دارم فعلا استفاده ندارم بالاخره باید تو خونم باشه مه ...

نه اجازه نده . بگو لابد لازم داشتم که خریدم . افراط در دین بیچاره کردت مردم رو