2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 36 پست
مثلا میتونی ترجیحا موقع خواب بری خونشون نه اینکه کل روزو خونشون باشی  البته به مرور بهت ممکنه ...

رو این مورد که خیلی  بده اخلاق حتی اوکیه تنها برم مسافرت ولی میگه که 15روز براش سخته 15روز تنها باشم

خودمم‌همین فکر میکنم اما به اینم فکر میکنم چطور 6سال خاطره رو فراموش کنم

سر این موضوع ازدواجو به هم نزنین، همفکری کنین یه راه حل بهتر براش پیدا کنین.

ببین من با پدر و مادر همسر تو یه ساختمونم، با هم خوبیم، منو دوسم دارن، آدمای بافرهنگ و آداب‌دان و دنیا دیده و... هستن، ولی بازم پشیمونم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش صحبت کن بگو شرطط خیلی سخته تازه بعد ۶ سال دوست داشتن یادت افتاد اینو بگی، کارش اشتباهه نباید ا ...

اونم ناراحته واقعا مقصرم نیست یهوی شد همش قبلا کارش اینبود صبح میرفت تا شب

سر این موضوع ازدواجو به هم نزنین، همفکری کنین یه راه حل بهتر براش پیدا کنین. ببین من با پدر و مادر ...

احه اینم زن داداش باهم تویه ساختمونن خودم به شخصه دیدم مامانش گفته زن داداش میاد اینجا میخوره میره

اونم ناراحته واقعا مقصرم نیست یهوی شد همش قبلا کارش اینبود صبح میرفت تا شب

باهمفکری هم درست کنید اگه واقعا همو دوست دارید و به هم علاقه دارید ازدواجتونو بهم نزنید 

خانوادش خوبن؟

احه اینم زن داداش باهم تویه ساختمونن خودم به شخصه دیدم مامانش گفته زن داداش میاد اینجا میخوره میره

اووووه پس دیگه هیچی. خانواده همسر من عاشق اینن همش من برم خونه‌شون، یعنی زود زود خودشون زنگ می‌زنن و اگه من زیاد برم منو رو سرشون میذارن. ولی آدم با مادر و خواهر خودشم اختلاف نظر داره، دیگه وای به آدمای دیگه که فرهنگ و تربیت و آدابشون فرق داره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
رو این مورد که خیلی  بده اخلاق حتی اوکیه تنها برم مسافرت ولی میگه که 15روز براش سخته 15روز تنها ...

چند سالته ؟چقدر فرصت ازدواج داری 

چقدر لین ادم برات عزیزه 

شرایط خونه پدرت چجوریه 

چقدر خوبیاش به بدیاش میچربه 

همه اینارو در نظر بگیر 

بعدا تصمیم بگیر 

اینم بدون بعد ازدواج زنا اکثرا رو مرد یکم تسلط دارن زیر زیرکی مخصوصا اگه مرد خوب باشه و بشه  یه جورایی دلشو بدست اورد 

میتونی یکم اینور باشی یکم اونور باشی

بستگی ب خودت و مادر شوهرت داره 

من و مادر شوهرم تا هر چی دختراش نبودند گل و بلبل بودیم اما امان از روزی ک دختراش می اومدند تا دعوامون نمینداختن نمیرفتند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خودمم‌همین فکر میکنم اما به اینم فکر میکنم چطور 6سال خاطره رو فراموش کنم

اگه دلت راضیه قبول کن   از این ستون به اون ستون فرجه خدارو چه دیدی شاید کار همسرت به روال قبل برگشت ونیاز  به خونه ی مادر شوهر رفتن پیدا نکردی 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚

بستگي به خانواده شوهرت داره 

چه مدلین ؟

ولی خواهر برادر با اينکه از یه خون هستن گاهیرسازش ندارن چه برسه یه خانواده دیگه

زمان اگر بر میگشت عقب هیچوقت قبول نمیکردم 

منم ب مادر خودم زیاد اکی نبودم 

از چاله افتادم چاه

مادر همسرم از مادرم بدتر بود

اخه اون15روز حتی شبم نمیتونه برگرده خونه باید کلا24ساعت اونجا باشه 

حالا نمیشه خونه جدا باشه . اون ۱۵ روزارو چند روز میری خونه مامانت چند روز هم خونه مادرشوهر بعد یه مدت دیگه میذاره تنها بمونی اولشه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

میگم تو ک رابطه ات با مادرت خوب نیست جمع کن کلا برو شهری ک شوهرت کار میکنه همش پیش هم باشید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چند سالته ؟چقدر فرصت ازدواج داری  چقدر لین ادم برات عزیزه  شرایط خونه پدرت چجوریه  ...

21سالمه 

خیلی برام عزیزه

خونه بابام شرایطم اوکیه یکم با مامانم جور نیستم

پسر خوبیه بدی آنچنانی ازش ندیدم شایدم نشون نداده