2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 36 پست
میگم تو ک رابطه ات با مادرت خوب نیست جمع کن کلا برو شهری ک شوهرت کار میکنه همش پیش هم باشید

مشکل اصلی اینجاس اون شهرم برم باز نمیتونه شب بیاد خونا15روز شبانه روز سرکاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اصلی اینجاس اون شهرم برم باز نمیتونه شب بیاد خونا15روز شبانه روز سرکاره

عه پس این بده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بستگي به خانواده شوهرت داره  چه مدلین ؟ ولی خواهر برادر با اينکه از یه خون هستن گاهیرسازش ندا ...

منم از همین میترسم بد مدت کمی هم اینطوری نیست تا5سال اینطوریه 5سال دیگه دوباره تا4یا5سال 8روزخانه اس4روز سرکار  خب من چطور زندگی کنم اخه

منم از همین میترسم بد مدت کمی هم اینطوری نیست تا5سال اینطوریه 5سال دیگه دوباره تا4یا5سال 8روزخانه اس ...

شوهرم صبح تا شب سرکاره 

زمانی که ازدواج کردم هدفم در کنار هم بؤدن، بود 

اما همش سرکار

خسته شدم از تنهايی 

هر چقد با ديگران وقت بگذرانی باز ته دلت میگی پس چرا شوهرم همرام نیست

خونه جدا میگیرم ولی اون15روز مشکله

اگه بهت اعتماد کنه فک نکنم دیگه چیزی بگه زمان همه چیزو حل میکنه. به مرور زمان راضیش کن تنها بمونی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.