2777
2789

عقدیم هرموقع اومده خونمون من با بابام حرفی نزدم و اصلا رابطه خوبی باهاش ندارم چون خیلی باهام بده جهزیه هم بهم نداد و خودم همشو خریدم. ازم پرسید چرا با بابات حرف نمیزنی انکار کردم ولی فهمیده که باهم خوب نیستیم. چیکار کنم که اگه بهش حقیقتو بگم بعدا قراره برعلیه خودم استفاده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بابام درون گراست

عزیزم گفتم کلا با کل خانواده اخلاقش اینه ولی باور نکرد. بهم گفت میگن رابطه پدر دختر باید خیلی خوب باشه. چون بابای خودش با وجود اینکه پسره خیلی دوسش داره و بهش ابراز علاقه میکنه

اسی جان یه کلام بگو پدرم درون گراست

قرارنیست همسرت تمام اخلاقای پدرت رو بدونه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

[QUOTE=404044210]عزیزم گفتم کلا با کل خانواده اخلاقش اینه ولی باور نکرد. بهم گفت میگن رابطه پدر دختر باید خیلی خوب با ...[/QUOTEاصصصصلا زیر بار نرو الکی از بابات پیشش تعریف کن شوهرت با این سوالش معلومه بعدا میخواد اینو بروت بیاره دائم!سعی کن جلوش به بابات احترام بزاری بابات جلوش بزرگ کن مثلا محترمانه درموردش حرف بزن ب.و گا تو خانوادمون بابام برامون ابهت داره

حتی اگه شک هم کرده باشه تا وقتی که خودت با زبون خودت نگفتی نه میتونه مطمئن بشه نه ازش سواستفاده کنه بر علیت

بگو عه تو هم اینطوری فکر کردی بعضی ها همیطوری فکر کردن راجع بابام نه اصلا بابام خیلیم دوسم داره فقط زیاد حرف نمیزنیم

پدر مادر عوضی منم همیننن...نه از پدر مادرت تعریف کن نه چیز دیگه اصلا چرا بهشون فک کنی...راجب چیزای دیگه با شوهرت حرف بزن راجب عشقتون راجب ایندتون بچه هاتون..بذار گمشن ...تروخدا ببخش اینطور میگم ولی بچسب شوهرت من که از مامان بابای اشغالم هیچی ندیدم خدا نگذره ازشون سرقبرشون گریه ام نمیکنم.

شاد و سلامت باشید 💐

پدر مادر عوضی منم همیننن...نه از پدر مادرت تعریف کن نه چیز دیگه اصلا چرا بهشون فک کنی...راجب چیزای د ...

عزقزم گفت یه سوال ازت بپرسم گفتم چی گفت چرا تو این یکسال ندیدم با بابات حرف بزنی باهم خوبید؟ هرچقدر سعی کردم قانعش کنم کلا اخلاق بابام اینه قانع نشد

عزقزم گفت یه سوال ازت بپرسم گفتم چی گفت چرا تو این یکسال ندیدم با بابات حرف بزنی باهم خوبید؟ هرچقدر ...

بذار قانع نشه ولش کن حواسشو پرت کن به خودت برس باهم برید بیرون حرفای دیگه بزنید ول کن گلم...به مسائل قشنگ فکر کنید این حرفا رو اهمیت نده بذار قانع بسه...اون قرار با تو زندگی کنه خونواده رو ول کن بابا

شاد و سلامت باشید 💐