بچه ها میشه لطفا اگه میتونید منو راهنماییکنید من با اقای6سال تو رابطه ام الان اون آقا ازمخاستگاری کرده خیلی منتظر این روز بودم واقعا عاشقشم این مدتم شرایط اوکی نبود که بخواد بیاد خاستگاری الان اوکی شده اما به مشکل بزرگ هست این وسط این آقا 15روز کامل سر کاره 15روز خونه قبلا کارش اینطوری نبود الان شده بدشم یکم غیرتیه راجب این مثال میگه که نمیتونم ترو 15روز تنها بزارم خونه یا باید بری پیش خونه بابات یا پیش پدر مادرم راجب همه چی اوکیه کاری نداره تنها هر جای برم اما میگه نمیتونم قبول کنم زنم 15روز تنها توخانه باشه شاید اتفاقی برات افتاد نصف شب میخوای چیکار کنی بد اینکه ماشین داره خونه ام باباش گفته براش اوکی میکنه حقوقش هم ماهی 10میلیونا اخلاقش هم زیاد بد نیست اما مننمیدونم چیکار کنم نمیدونم زندگی بت مادر شوهر چطور میتونه باشه یا زندگی 15روز بدون شوهر آخه الانم با مادر خودم زیاد اوکی نیستم ازم میخواد بهش جواب بدم اما مننمیتونم تصمیم بگیرم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پیش مادرشوهرم زندگی کنی حتی برای ی هفته اصلا فکرشم نکن.من رابطم با خانواده شوهرم خیییلی خوبه ولی بازم میگم با این وجود هرچقد تو خوب باشی و اونا خوب باشن باز خون به جگر میشین.
بزرگترین اشتباه است چون دخالت زیاده ،یعنی داغون میشی مگه اینکه بگی نزدیک خونه شون واست خونه بگیره ،ولی باهم زندگی کردن خوب نیست جدا از کلفتی کردن و اینکه قدرتو ندونن تموم حذمتها شکسته میشه
حتی اگه خوبم باشن بازم زندگی باهم خیلی سخته اگه بد باشن که دیگه بدتر، عزیزم اینکه مادرشوهره باور کن مادر خود آدمم یه هفته خونت باشه بازم سخته نمیشه راحت زندگی کرد