2777
2789
عنوان

بیایید قضاوت کنید

207 بازدید | 25 پست

دور همی دوستانه بود دوستامو دیدم همه دستا تا آرنج پر از النگو با آدم پولدار ازدواج کرده بودن همه پزشک و دکتر و مهندس

ناخودآگاه اومدم خونه خیلی دلم شکست خییییلی من مجردم پولندارم بیکارم هیچ حمایتی هم ندارم

بدجور دلم شکست بدجور خورد شدم حتی سر و وضع لباس اونا بهتر بود

همیشه هم از دارایی ها شون استوری میزارن

اما چرا خدا برای من کاری نکرد واقعا چرا

باوجود اون همه تلاش و سختی و فشار و تحمل کردن اون همه سختی

حالا از کجا میدونی دستاشون تا ارنج النگو و دستبند طلا بوده 😂من یه نمونش 😂 یه عالمه بدل دارم که با طلا مو نمیزنن خواهر 😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

حالا از کجا میدونی دستاشون تا ارنج النگو و دستبند طلا بوده 😂من یه نمونش 😂 یه عالمه بدل دارم که با ...

میشناسمشون میدونم که طلا بوده مطمعنم حتی یکی شون همش دستشو جلوم میزد بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا نمیری سرکار؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

زن دکتر و مهندس و تحصیل کرده و پولدار انقدر چیپ بازی در نمیارها مطمینی تازه به دوران رسیده نبودن 🙄🙄🙄🙄🙄

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اونا حمایت خانواده میشدن ؟یا شانسی همچین ازدواج هایی کردن؟منم دوستام خیلی خوشبختن و ازدواج و بچه ولی ...

بخدا متشکل نیستم ولی این همه تلاش کردم چرا خدا کلا منو نادیده گرفت

حالا چی را قضاوت کنیم؟

این که آیا اونا خوشبخت هستند یا نه؟

یا لین که در حق شما ظلم شده یا نه؟

مطمئن باشید هیچ دو نفری زندگی و دغدغه و مشکلات یکسان ندارند.

زندگی و داشته های خودت را با هیچ کس مقایسه نکن