2777
2789

الان ۲ ماهه پیرم رو از مای بیبی جدا کردم اما شبا جیش میکنه نصفه شب بیدارش کردم بردم دستشویی اما اون جیغ میزد و می‌ترسید چیکار کنم؟

چند وقتشه آره خیلی سخته منم کمردردم خوب شه از مایبیبی باز میکنم انشالله 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

حتما امادگی نداره چندوقتشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرمو ۳۰ماهگی از پوشک گرفتم یه روزه یاد گرفت

همچنان شبا پوشکش میکنم صبح باز میکنم

قرار نیست خودمو بچمو عذاب بدم بلاخره یاد میگیره هیشکی تا۳۰سالگی سر جاش جیش نکرده

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

پسر منم نصف شب بیدار نمیشد اونقدر گریه میکرد .....

هیچی دیگه بزرگ شد خوب شد

ولی یه پسر دیگه ام اگر اون قسمت رو گرم می‌پوشاندم جیش نمیکرد دیکه شب

یعنی لباس زیر می‌پوشید روش شلوار روی شلوار یه دونه شلوارک تو خونه ای نازک

که اون قسمت گرم باشه

ببین همین جوری   ای اینکار نکن سه ماه بهش فرصت بده اول اموزش بهش بده با داستان غصه بعد براش وسیله

اموزشی بگیر کلا اگه صبور باشی بدون ناراحتی نینی کارتمومه

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست

من ک تو طول روز ازش گرفتم و الان تقریبا دو ماهه ولی شب رو ن هنوز زوده براش دوسال و سه ماهشه پسرم شبا قبل خواب میبرمش و بعد پوشکش میکنم بیشتر وقتا صب ک بیدار میشه جیش نکرده ولی گاهی وقتا نمیبرمش دسشویی یا نصف شبی اب میخوره جیش میکنه ک هنو کوچیکه 

۲۰ ماهشه

خب زود گرفتی دیگه امادگی نداره طفل معصوم

من پسرمو نزدیک ۳سال گرفتم خیلی اسون بود یک روزه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏