2777
2789
عنوان

از مای بی‌بی گرفتن بچه چقد کار سختیه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 38 پست

۲۰ماهگی زوده ولی حالا که شروع کردی دیگه عقب نکش سخته 

شبا حتما زیرش زیرانداز پلاستیک دار بنداز و حواست جمع باشه وقتی تو خواب نق میزنن یا غلت میزنن یعنی وقتشه با بوس و ناز صداش کن و یه توالت فرنگی بچه که بتونی نزدیکترین جا بزاری که زورش نیاد راه بره براش بگیر 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
سخته واقعا باید بزنی به بیخیالی و صبوری همه جا رو نجس میکنه ولی حرص نخور و با بچه خونسرد باش چند ...

اگه بچه رو بوقتش از پوشک بگیری دیگه چندماه عذاب و حرص خوردن نداری بچه هم اذیت نمیشه مشکل اینه که مادرا میخوان زود بچه رو از پوشک بگیرن انگار میخوان مدال بدن بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم ۳۰ ماهگی گرفتم یه هفته ای هم یاد گرفت

هر چیزی به موقع خودش اتفاق میوفته بچه ی ۲۰ماهه چجوری خودشو کنترل کنه

اونم ۳۰ماهگی پسرم دیدم وقتی جیش میکنه تو موشک قبلش میگه که دارم جیش میکنم که گرفتم وگرنه تا ۳ سال میخواستم پوشکش کنم

الانم ۳سال و ۴ماهشه تا وقتی که پوشکشو خیس میکنه شبا پوشکش میکنم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
هر چیزی به موقع خودش اتفاق میوفته بچه ی ۲۰ماهه چجوری خودشو کنترل کنه اونم ۳۰ماهگی پسرم دیدم وقتی جی ...

کار خوبی میکنی هر وقت دیدی شبا هم جیش نمیکنه پوشکش نکن بهتر از اینه که شبا هی بیدارش کنی ببری دستشویی بچه عصبی میشه بخدا

کار خوبی میکنی هر وقت دیدی شبا هم جیش نمیکنه پوشکش نکن بهتر از اینه که شبا هی بیدارش کنی ببری دستشوی ...

اخه بعضی بچهدها شب ادراری دارن نمیشه تا چند سال پوشک باشه

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
کار خوبی میکنی هر وقت دیدی شبا هم جیش نمیکنه پوشکش نکن بهتر از اینه که شبا هی بیدارش کنی ببری دستشوی ...

اره دیگه بچه رو کشون کشون ببر جیش کنه میخوام صد سال سیاه نکنه

بلاخره وقتی تکامل پیدا کنه سیستم ادراریش تواناییشو پیدا میکنه اینهمه اصرار و درک نمیکنم 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

منم بگم ۲۰ ماهگی خیلی زود بوده یا بسه؟😄 چه خبر بوده چقدر عجله داشتی بالای دو سال معمولا با توجه به بچه که چقدر آماده ست باید شروع میکردی...من حتی پسر اولم رو ۲ سال و هفت ماه به راحتی از پوشک‌گرفتم ..اما پسر دیگم که الان بیست و دو ماهشه هنوز نمیگیرم میدونم سخته و هم خودم اذیت میشم هم بچه...با وجود اینکه حتی خودش گاهی میگه جیش و میبرمش دسشویی عین خودمون میشینه و مثلا داره جیش میکنه و کلی هم ذوق داره اما من پوشکش میکنم بازم

من پسر بزرگم تا۸سالگی شبا جیش میکرد و وقتی ۸سالش شد کاملا خوب شد

تا ۷سالگی اصلا شب ادراری نمیگن و کاملا طبیعیه

اون قضیه فرق میکنه باید پزشک درمان کنه منظور من بچه ایه که هنوز کوچیکه و سیستم کنترل ادرارش کامل نشده ولی خب بچه ای که بزرگه و مثلا ۵ سالشه باید درمان بشه