2777
2789
عنوان

از مای بی‌بی گرفتن بچه چقد کار سختیه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 38 پست
من پسر بزرگم تا۸سالگی شبا جیش میکرد و وقتی ۸سالش شد کاملا خوب شد تا ۷سالگی اصلا شب ادراری نمیگن و ک ...

البته این قضیه ژنتیکی هم هست الان میگی پسر بزرگتم همینجوری بوده پسر من از همون موقع که از پوشک گرفتم شبا هم اصلا جیش نمیکرد ولی شوهر خواهرم خودش و برادراش تا ۷،۸ سالگی شبا جیش میکردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته این قضیه ژنتیکی هم هست الان میگی پسر بزرگتم همینجوری بوده پسر من از همون موقع که از پوشک گرفتم ...

اره خیلی بچه ها اینجورین من مثلا دوستم دوتا بچش  شبا جیش نمیکردن پسر آخریش شبا جیش میکرد تا۷سالگی 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
من پسر بزرگم تا۸سالگی شبا جیش میکرد و وقتی ۸سالش شد کاملا خوب شد تا ۷سالگی اصلا شب ادراری نمیگن و ک ...

بچم نزدیک ۱۰ سالشه شب ادراری داره

دارو جواب نداد الان فهمیدم مجاری ادرارش تنگه نمیدونم از اینه یا نه

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
خوشبحابت که زود خوب شد من خیلی نگرانم

شما باید ببری پیش دکتر 

انشالله زودی خوب میشه نگران نباش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
شما باید ببری پیش دکتر  انشالله زودی خوب میشه نگران نباش

لبردم دارو داد جواب نداده

ولی الان متوجه شده که مجاری ادرار تنگه

نمیدونم از همین یا نه

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖