2777
2789
عنوان

متنفرم

363 بازدید | 88 پست

متنفرم از پدر مادرایی که یه عمر به بچه هاشون بها ندادن 

همش مقایسه کردن 

هیچ کاری با درس اشون و اینا نداشتن 

هیچ هزینه ای برای درس خوندنشون نگذاشتن حالا میگن عه چرا تو چیزی نشدی 😒😒

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بله

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

همین درد رو دارم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرمایید 

نونتو دادن ۹ماه تو شکمش بودی برو خدارو شکر  کن بچه قدر نشناس 🫤🫤🫤

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

گلم همه اینا به کنار ژنیتیک و استعداد یه چیزه دیگه میگه.پدر و مادرها غول چراغ جادو نیستن

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

فقط نی نی سایتی ها 

که میگن بدون معلم خوب بدون مدرسه خوب .

بدون کتاب تست .بدون رفع اشکالی و..... قبول شدن پزشکی 😑

منمبهشون گفتم تستای فیزیک رو بزار جلوی دانش اموز کلاس ۷  ببین میتونه تستارو بالای ۵۰ بزنه؟ اونم نه دبیر داشته نه استاد تدریس فیزیک 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فقط نی نی سایتی ها  که میگن بدون معلم خوب بدون مدرسه خوب . بدون کتاب تست .بدون رفع اشکالی و.. ...

والا بخدا 

تازه ما خودمون پول داره بابام من کلی عرص کردم

برو بابا

🫤🫤🫤

کجا برم عاقا دارم منطق نی نی سایتی ها رو‌مسخره میکنم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خودت تلاش کنم عزیزم بدون پشتیبانی پدر و مادر و بقیه و به همشون ثابت کن که تو به هر چیزی بخوای میرسی. ...

بحث این نیست جانم وقتی توقع دارن بچه یه چیز خاص بشه یا هرچی 

خوب اون بکاار 

بهش اعتماد به نفس بده حمایت اش کن 

نه ک ندونی چندمه و چی بعد بیای بگی چرا اینجوری شد 

تو کی به بچت اعتماد به نفس باور درس دادی حالا توقع داری