2777
2789
عنوان

متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 88 پست
درس خوندن هییچ هزینه ای نمیخواد 

خیلی میخواد کتاب تستی که شده ۷۰۰ تومن پول میخواد فقط واس ی کتاب

کانون که شده ۶ میلیون خرج مدرسه رو حساب نمیکنم کلاس کنور رو هیج حساب نمیکنم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

سرتون رو از تو گوشی که پدر و مادر عزیز خریده بیرون کنین درس بخونین نود درصد قضیه حله

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه جالبه میگن تو زندگی چه کمبودی داشتین ؟😐

شکمتو سیر کردیم خو؟ کوفت شد برام در حالی که

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بحث این نیست جانم وقتی توقع دارن بچه یه چیز خاص بشه یا هرچی  خوب اون بکاار  بهش اعتماد ب ...

دقیقا با همون افرادی مقایسه میکنن که خانوادشون همه کار براشون کردن ، بعد میگن چرا مثل اونا چیزی نشدین

پس بیا بابا 😂😍❤️

نوموخام🥹🥹

ولی اینجا تا میایی گله کنی از پدر و مادر منطقشون اینه 

البته چرت محضه🤣🤣

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
موفق هستیم مشکل کمال گرایی ایشونه

الان دیدی چی گفتن بهت😄

انگار پدر ‌مادر لطف کردن برا بچشون گوشی خریدن 

اخه قرار بوده همسایه بخره اونها زحمتشو کشیدن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کمال گراهای لامصب 

کمال گرایی چیز خوبی نیست در اصل بیماریه باید درمون بشه 

موفق هستیم مشکل کمال گرایی ایشونه

با کمال گرایی و مقایسه بشدت مخالفم ولی از لحاظ مالی بچه ها باید تو این شرایط مملکت به پدر و مادر فشار نیارن

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
الان دیدی چی گفتن بهت😄 انگار پدر ‌مادر لطف کردن برا بچشون گوشی خریدن  اخه قرار بوده همسایه ب ...

اره تازه گوشی رو هم خودم خریدم 😁😁

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.