2777
2789
عنوان

متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 88 پست
با کمال گرایی و مقایسه بشدت مخالفم ولی از لحاظ مالی بچه ها باید تو این شرایط مملکت به پدر و مادر فشا ...

مشکل همینه از اول یاد ندادن یه بچه اعتماد به نفس 

عزت نفس بعد میگن عه جرا اینجوری شد

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث این نیست جانم وقتی توقع دارن بچه یه چیز خاص بشه یا هرچی  خوب اون بکاار  بهش اعتماد ب ...

درست میگی خانوادت مقصر هستن که بهت اعتماد بنفس ندادن و ازت پشتیبانی نکردن، کمکت نکردن تا پیشرفت کنی ولی منم منظورم اینه که نباید به خاطر این موضوع احساس سرشکستگی کنی و ناامید بشی. خودت تنهایی تلاش کن موفق میشی. فقط یه بار زندگی می کنیم. 

درست میگی خانوادت مقصر هستن که بهت اعتماد بنفس ندادن و ازت پشتیبانی نکردن، کمکت نکردن تا پیشرفت کنی ...

گلم من موفق هستم دیگ نباید از دهنم که اتیش بدم بیرون 

ادمم دیگه بخدا عالیم از هر نظررر

الان دیدی چی گفتن بهت😄 انگار پدر ‌مادر لطف کردن برا بچشون گوشی خریدن  اخه قرار بوده همسایه ب ...

وقتی پول نیست ،اجاره خونه موندن ،یخچال خالیه موظفن همه بچه ها سکوت کنن ...همسایه بوس مجانی نمیده گوشی میخواد بده.....

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
وقتی پول نیست ،اجاره خونه موندن ،یخچال خالیه موظفن همه بچه ها سکوت کنن ...همسایه بوس مجانی نمیده گوش ...

شرمنده بیجا میکنن با این شرایط بچه میارن 😊

وقتی پول نیست ،اجاره خونه موندن ،یخچال خالیه موظفن همه بچه ها سکوت کنن ...همسایه بوس مجانی نمیده گوش ...

نکته اینجاست وقتی پول این مسایل ابتدایی یه زندگی رو‌نمیتونن  تامین کنن خب بچه چرا میارن دقیقا ؟ زجر بکشه ؟حسرت به دل بشه ؟ بچه رفاه میخواد ارامش میخواد بدیعی ترین حق زندگیشو‌میخپاد منتی نیست سرش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دادم آموزش راه های خودکشی ؟😅

نه جانم من حالم یا خودم خوبه خداروشکر از خودمم راضیم 

میگم عزت نفس ات اسیب خورده برای درمانش میخاسنم بگم چیکار کنی کع یه موقع خدایی نکرده خودکشی نکنی 😍❤️

نکته اینجاست وقتی پول این مسایل ابتدایی یه زندگی رو‌نمیتونن  تامین کنن خب بچه چرا میا ...

نمی‌فهمن بخدا نفهمن 

من اینجا پدر مادر خودم نمیگم ها کلا میگم اون احمقی ک نداره بیجا میکنه بجه میاره 

مثل این که شاه دعوت کنی خونت هیچی نداشته باشی بهش بدی 

نه جانم من حالم یا خودم خوبه خداروشکر از خودمم راضیم  میگم عزت نفس ات اسیب خورده برای درمانش م ...

مرسی عزیزم 🌹

۲تا بچه دارم ، به خاطر اونا دست از پا خطا نمیکنم ، ولی حال دلم خوب نیست