2777
2789
عنوان

متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 88 پست

یعنی  منی که دوس دارم دوتا دختر با دوتا پسر داشته باشم این ارزومو هم مثه همه ارزوهام باید به گور ببرم

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
برین سر کار .میدونین تو کشورای دیگه بچه ها از چند سالگی کار میکنن‌.تو ایران فقط چشمشون به دست بابای ...

از من که گذشته این حرفا 

ببین میگی برن سرکار ! خیلی هاهمون پدر و مادر نمیزارن 

یا اگه بچه نمیره همون پدر مادر نخواستن برن نانازی بار اوردنش 

همون خارج که میگی اولا که سیستمشون فرق داره اونها مثل خانواده ایرانی مهر طلب و تو هم توهم از لحاظ عاطفی نیستن از همون بچگی یاد میدم پدر و مادرت اذیتت کردن زنگ بزن پلیس  !    بعد اصلا شرایط برای کار کردن نوجوون هاشون فراهمه امنیت دارن  دخترها نمیترسن تو جامعه باشن اصلا سیستمشون زمین تا اسمون فرق داره  از همون بچگی خیلی چیزها یاد میگیرن که تو فرهنگ ما تابو هستن خانواذه ها موافقش نیستن

منم موافق کار جردن و رو پا وایستادن بچه هستم ولی اولش من خودم بایدپدر ‌‌مادر درستی باشم تا زمانی که بچه بتونه رو پاش وایسته حداقل هارو تو رفاه امنیت باشه نه اینکه از همون بچگی حسرت کش باشه از زنین زمان طلبکار باشه به خاطر کم‌کاری پدر و مادرش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من که گذشته این حرفا  ببین میگی برن سرکار ! خیلی هاهمون پدر و مادر نمیزارن  یا اگه بچ ...

جاناا سخن از زبان ما میگویی 

میگی برو سرکار ینی دوس داری بره سرکار 

بهش اعتماد به نفس دادی؟ 

کمکش کردی؟ 

حمایت اش کردی؟ 

بهش گفتی چطوری باید تو محیط کار باشه؟ 

بهش این حس دادی که بهت تکیه کنه؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

جامعه به باسواد .شاغل .خانه دار.معمولی ......احتیاج داره .چی میشه اون بالای بالا نباشیم 

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
یعنی  منی که دوس دارم دوتا دختر با دوتا پسر داشته باشم این ارزومو هم مثه همه ارزوهام باید به گو ...

من ک نمیگم نیار 

میگم به زندگی خودت نگا کن 

یکی مثل رونالدو صدتام بیاره کمه 

من ک نمیگم نیار  میگم به زندگی خودت نگا کن  یکی مثل رونالدو صدتام بیاره کمه

نمیدونم بخدا چی بگم...فقط میدونم که نه بچه ها نه پدر و مادر مقصر شرایط کنونی نیستن.همونایی که مقصرن یکی میارن همون میشه اقازاده و همون بچه سوسول گند میزنه به اقتصاد یک مملکت

جاناا سخن از زبان ما میگویی  میگی برو سرکار ینی دوس داری بره سرکار  بهش اعتماد به نفس دا ...

خب دیگه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خیلی میخواد کتاب تستی که شده ۷۰۰ تومن پول میخواد فقط واس ی کتاب کانون که شده ۶ میلیون خرج مدرسه رو ...

من فقط تو مدرسه دولتی خوندم بدون هیچ چیز دیگه و رشتم هم چیزی بود ک همه آرزوشو داشتن تو دولتی قبول شدم بدون هیچ کلاسی نمیگم ک شناسایی نشم به نظر من درس خوندن جز مدرسه هزینه ای نداره مگر خیلی واجب باشه کتاب تست والا کلاسا همش الکیه باور کن 

نمیدونم بخدا چی بگم...فقط میدونم که نه بچه ها نه پدر و مادر مقصر شرایط کنونی نیستن.همونایی که مقصرن ...

ولی واقعا اگ شرایط شو نداری بخاطر دوس داشتن خودت نیار بچه 

مگر این ک بتونی تامین کنی مهم تر از مالی هم تربیت و عزت نفس اش نه فقط پول 

من الان هم دعوام سر بحث تربیت سالمه نه پول

من فقط تو مدرسه دولتی خوندم بدون هیچ چیز دیگه و رشتم هم چیزی بود ک همه آرزوشو داشتن تو دولتی قبول شد ...

سال چند؟الان خیلی فرق میکنه بخدا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین