2777
2789
مگه ادم چندبار زندگی میکنه؟ من الان اوج جوانیم هست و از همه چیز محرومم از عشق از محبت از خواسته شد ...

چقدر درد تو جمله هاته‌‌ 

عزیزم به نظرم تو چاق شو‌ 

بعدش چند تا عمل زیبایی هم انجام بده 

رنگ پوست رو هم بیخیال الان خود منم میخوام تیره کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر درد تو جمله هاته‌‌  عزیزم به نظرم تو چاق شو‌  بعدش چند تا عمل زیبایی هم انجام بده&n ...

نمیدونی از بچگی تا حالا چی کشیدم یه روز شاد نداشتم

بخدا قیافم با عمل هم درست نمیشه کلا از پایه داغونم

😔😔😔

هیچجوره م چاق نمیشم هیچجوره.

میدونی فقط دلم مرگ میخاد

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖
همه جام مشکل داره همه جا اندام لاغر داغون پوست تیره نه سینه دارم ن باسن لاغر لاغر اندام جنسی زشت ...

چندسالته؟اگه تو سن بلوغی با بالا رفتن سنت احتمال اینکه تپل شی زیاده من خیلی ها رو دیدم با بالا رفتن سن واقعا زیبا شدن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

زیادی داری گیر میدی به خودت 

خب الان منم نه کسی دوستم نداره نه تو رابطه ام چیکار کنم؟ افسرده باشم که چون فلانم هیچکس باهام نیست؟ 

الکی یه چیزی برای خودت بزرگ کردی 

حالا تنها بمونی مثل هزاران نفر که موندن چی میشه؟ مگه آخر دنیاس؟

حالا اونایی که تنها نیستن خیلی خوشبختن؟ خوشبخت و بدبخت تو هر دو قشر هست

بستگی به خودت داره 

یه دختر موفق و با اعتماد به نفس و باهوش خاطرخواه بیشتری داره تا یا دختر خوشگل بی اعتماد به نفس و خنگ 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
همه جام مشکل داره همه جا اندام لاغر داغون پوست تیره نه سینه دارم ن باسن لاغر لاغر اندام جنسی زشت ...

اندامتو با ورزش اوکی کن ، به دوستت برس زیباترین نمیشی ولی بهتر میشی که حال خودتم عوض میشه هر چقدرم زیبا باشی بازم یکی هست از تو بهتر باشه پس خودتو با بقیه مقایسه نکن

اره چون حالت صورتم زشته کلا فرم صورت منظورم

به نظرم افسردگی تو بیشتر از زشتی صورتته .اگه پول داری عمل کن بالاخره از اون حالت در میاد .بهتر میشه صد درصد. تسلیم دنیا نشو 

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
مشکل من مسخره شدن هم هست

مسخره شدن؟؟؟ تو برات مهم نباشه خب اونا ی روز تاوانه دل شکسته ات رو میدن ما اینجا نیومدیم برای خودنمایی و نازیدن به قیافه مون. برای چیزی که تو اصلا نقشی داخلش نداشتی که چطوری باشه ناراحت نباش قیافه و خانواده رو خدا داده بهت / ولی ببین به خودت برس بازم خودتو دوست داشته باش خودتو با بقیه مقایسه نکن از زندگیت لذت ببر مگه چقدر زنده ایم؟