2777
2789
به نظرم افسردگی تو بیشتر از زشتی صورتته .اگه پول داری عمل کن بالاخره از اون حالت در میاد .بهتر میشه ...

کاش میشد عکس بزارم تا ثابت بشه

پول انچنانی هم ندارم

از بچگی تا همین الان مسخره شدم

زشتی همه اعتماد بنفس منو گرفته

باور کن فقط مرگ نجات دهنده س برام

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖
مسخره شدن؟؟؟ تو برات مهم نباشه خب اونا ی روز تاوانه دل شکسته ات رو میدن ما اینجا نیومدیم برای خودنما ...

هر چقدر هزینه اش هم بشه جهنم مهم نیست ولی حاله دلت خوب میشه نمیگم بزن خودتو ناکار کن ولی خیلی راها هست که میتونی بهترین ورژن خودتو داشته باشی هیکلتو میتونی اوکی کنی تیرگی بدن هم با لیزر اوکی میشه پوستت مشکل داره به پوستت برس خب خودتم ی تلاشی بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسخره شدن؟؟؟ تو برات مهم نباشه خب اونا ی روز تاوانه دل شکسته ات رو میدن ما اینجا نیومدیم برای خودنما ...

اون روز کی هست؟

هیچکس تو شرایط من نیست

اونقدر خسته م ک دیگه بیرون از خونه م نمیرم

خدا ک صدامو نمیشنوه

منو هم اینطوری افریده برای مسخره شدن

خیلی زندگی سختی داشتم خیلیییی

خیلی جاها بهم زور گفتن

حتی دخترام مسخرم میکنن

اخه من زندگی نمیکنم فقط نفس میکشم همین

کاش بمیرم

کاش میشد عکس بزارم تا ثابت بشه پول انچنانی هم ندارم از بچگی تا همین الان مسخره شدم زشتی همه اعتما ...

خب عزیزم کار کن به نظرم نظافت انجام بدی پول جم کنی خودتو زیبا کنی مگه بده.اسم مرگ رو نیار اون خودش میاد کاری بهش نداشته باش .فقط پول جمع کن مطمئنم با عمل بینی  و ....خوب میشی

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
یا توصیف کن خودتو 

قدم کوتاهه

لاغرم

دست وپام شبیه بچه هاس بد فرم و لاغر

صورت پهن و بزرگ

رنگ پوست قهوه ای تیره بدرنگ

چشمام کج

ابرو و موی کم پشت

لب کوچیک 

بینی کوتاه و پهن ک دکترا میگن عمل نمیکنیم

کلا ریز نقش و زشت و تیره پوست

به خدا یکیو میشناختم کوتاه قامت بود .خییییلی تپل.رنگ پوست سبزه تیره.صورتش درشت بود فکش بیرون زده.درس خوند رفت داخل بیمارستان استخدام شد 

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
خب عزیزم کار کن به نظرم نظافت انجام بدی پول جم کنی خودتو زیبا کنی مگه بده.اسم مرگ رو نیار اون خودش م ...

مشکل اینجاس با عمل هم خوب نمیشم خودمو توصیف کردم

چییو عمل کنم؟

قدم کوتاهه لاغرم  دست وپام شبیه بچه هاس بد فرم و لاغر صورت پهن و بزرگ رنگ پوست قهوه ای تیره ...

قدت کوتاه که عیب نیست ولی برو برنامه ی افزایش قد رو که بک گراندش قرمز هست دانلود کن افزایش قد بعد از 18 سالگی  رو شروع کن حتی اگه تاثیری هم نداشته باشه تو قدت ولی روحیه تا خیلی بهتر میشه و اینکه حداقل قدت ژ سانت بلندتر میشه چون فرم بدن رو تصحیح می‌کنه  ، عزیزم لاغری هم با ورزش اوکی میشه باید برنامه غذایی داشته باشی و بری باشگاه ثبت نام کنی شاید زمان ببره ولی اوکی میشی هیکل رو که خودت میتونی بسازی برای خودت لاغری از چاقی بهتره که!  به رنگ پوستت توجه نکن اونو نمی‌تونی تغییر بدی ولی میتونی پوست صاف و بدون لک داشته باشی ابرو هاتو برو آرایشگاه درست کن ، به موهات برس موهاتو بلند کن ، ی رنگ که به موهات میاد بزار لبتو یکم ژل بزن نه خیلی ها کم در حدی که متوسط بشه برا بینیت برو از دکترای دیگه هم بپرس شاید یکی عمل کنه برات

قدت کوتاه که عیب نیست ولی برو برنامه ی افزایش قد رو که بک گراندش قرمز هست دانلود کن افزایش قد بعد از ...

لباسایی بپوش که بهت بیاد به ناخناتم برس لاک بزن ولی یچیز که به رنگ پوستت بیاد ، تیپت هم خیلی تاثیر داره لباسایی بپوش که بهت بیاد رنگای شاد. ، ولی بازم بهتره پیش. ی مشاور بری سعی کن چیزای مثبتت رو ببینی و انرژی مثبت به خودت بده

😔😔😔مرسی ازت عزیزم

عزیزم یه تیو تاکر هست به اسم ورونیکا‌ 

پوستش تیره تیره هست ، تو گوگل سرچ کنی میاد 

رفته عمل کرده اونقدر خوشگل شده اصلا غیر قابل توصیف 

تازه سینه هاشم عمل کرده ، باسنشم عمل و ژله 

تو هم برو اینکارا رو کن 

مکمل گینر بخر و بخور در عرض چند ماه چاق میشی 

و سویق هم از عطاری بخر ولی نه از هر عطاری 

از یه عطاری با اعتماد