2777
2789
قدت کوتاه که عیب نیست ولی برو برنامه ی افزایش قد رو که بک گراندش قرمز هست دانلود کن افزایش قد بعد از ...

بخدا یه بار تو خیابون یه دختره جلو تر از من حرکت می‌کرد 

اونقدر تیره بود قهوه ای تیره اصلا نمیتونم توصیف کنم 

قیافش هم معمولی بود ولی یه تیپ زده بود کوتاه و تنگ 

همه مات تماشاش‌ بودن ، اونوقت من گندمی روشنم‌ چوم تیپم افتضاح بود و عین مامان‌ بزرگا لباس پوشیده بودم 

یه نفرم نگام نمی‌کرد 🤣🤣😂😂😂

خواستم بگم اعتماد به نفس، زیبایی، دوست داشته شدن ربطی به رنگ پوست نداره 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ادم چندبار زندگی میکنه؟ من الان اوج جوانیم هست و از همه چیز محرومم از عشق از محبت از خواسته شد ...

مسخره شدنت بخاطر روی زیادی هست که به اطرافیانت دادی ..منم الان رو بدم شست پامم مسخره می کنند...آدم هر روز زندگی می‌کنه اوج جوانیت رو بخاطر یه مشت حرف آدمای تعطیل خراب نکن...اگه از عشق محرومی چون با خودت قهری چطور می خوای کسی بهت عشق بده ...از محبت محرومی چون خودت با خودت بدرفتاری بقیه هم همینطور که خودت با خودت رفتار کنی رفتار می کنند...الان شاید حرفامو متوجه نشی ولی ی روز می فهمی منظورم رو.

آدم باید خودشو بی قید و شرط دوست داشته باشه ن که بشرط خوشگل بودن و دکتر بودن

میگن تو ی بیمارستانی ی نظافت چی حین تی کشیدن ب پرستاران نگاه می‌کرده می‌گفته خوشبحالشون چه شأن و مقامی حتما خوشبختن..پرستاره اما تو دلش حسرت پزشکان رو می خورد می‌گفت اگه پزشک بشم از زندگی راضی و خوشحالم...پزشکه اما افسرده تر بود می‌گفت خاک برسرم فقط ی پزشک عمومی ساده ام همه تخصص دارند...

جالبه میگن انیشتین هم می‌گفته من کار خاصی نکردم که نسبیت رو‌کشف کردم ...

عزت نفس و وجود خودت رو  و این  زندگی که یکبار بهت دادن رو به قیافه و تحصیلات و اینا گره نزن.

الآنم ریپلای نکن شکایت نکن بشین فکر کن دوستم

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
مسخره شدنت بخاطر روی زیادی هست که به اطرافیانت دادی ..منم الان رو بدم شست پامم مسخره می کنند...آدم ه ...

اخه من ب کسی که تا حالا ندیدمش چجوری رو دادم؟

ک تو خیابون مسخره میکنه

این چیزهایی ک شما میگی به حرف قشنگه

و حرف تا عمل کلی فاصله هست 

من تا الان ک ۳۰ سالمه همه این روش ها رو امتحان کردم ولی دیگه به  درماندگی رسیدم

و فهمیدم الان توی دنیای امروز برای یک خانوم زیبایی و خوش اندامی مهمترین چیز هست

من حتی معمولی هم نیستم

من مدت طولانی قوی بودم از بچگی تا همین الان

ولی دیگه نمیکشم 

اینی ک میگید خودتو دوس داشته باش شعاره شعار.

من با واقعیت کنار اومدم

فقط دلم میخواد بمیرم

تو نمیدونی هر بار بری تو اینه و زشتی خودتو ببینی چ دردی داره

نمیدونی حتی ۱عکس نتونی بگیری چ دردی داره

وقتی همه ی دوست و اشنا ۱۰ ۱۵ سال ازت کوچکترن و ازدواج کردن

واقعا تا کسی جای کس دیگه ای باشه نمیتونه درکش کنه

منداز قوی بودن خسته م

یکبار فقط یکبار خواستگار سنتی اومد

پسره حتی حاضر نشد با من حرف بزنه

میدونی من چقدر خورد شدم؟

میدونی چقدر تو جمع دوستام مسخره شدم؟

از خدا گله دارم خیلی ام گله دارم

کاش بمیرم خیلی خسته م خیلی

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖
کاملا درست میگی ، چهره زشت ، زشته و اندام ناقص هم جذاب نیست ، خوب تو خارج اون دخترایی که خوشگلن میرن ...

دقیقا تو ایرانم هرکی چشم آبی و سفید و بوره مثل دوستای خودم مدل میشن یا بعضی ها هم بازیگر و یا شوهر خیلی پولدار پیدا میکنن راحت 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

عاشق افراد چشم آبی و طوسی و سبز موهای بور هستم 🥰🥰🥰