2777
2789
نه عزیزم بعضی ها به حدی بی نقص که حرفی برای گفتن نیست مثلا بور ها 

بله اون که درسته. خود من یک همکار داشتم من از زیبایی هرچی بگم کم گفتم بور بود و چشم های ابی بی نظیر حتی لب هاش انگار فیلر بود مژه و موهای طلایی زیبا, موهای پرپشت لخت, هیکل و قد رو که نگم! از بس زیبا بود که خودما دوست نداشتیم چشم ازش برداریم. ولی تا هرزمان که روز بود چه زمستون چه تابستون حتما باید عینک آفتابی میزد وگرنه چشم هاش قرمز میشد و اشک میریخت. یا اینکه صداش کلفت و مردونه بود. همسرشم ورزشکار و خیلی خوشکل بود. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر اعتماد به نفس من بالاست  همش حس میکنم خیلی خشکلم البته زشتما فک نکنی خشکلم

منم دقیقا 

اصن دوتا مود متفاوت دارم یبار از قیافم بدم میاد یهو دوساعت بعد میگم کاش من هنرپیشه میشدم ک چهرم تو تلویزیون حک میشد😂😂

دیوونم فک کنم

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 

فتوکپی منی 

ولی من دارم کار  میکنم یکی یکی همه رو با باشگاه و عمل و لیزر درست کنم 

خوشگلم ما فقط پول نداریم 

پول بر هر درد بی درمان دواست

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
همه جام مشکل داره همه جا اندام لاغر داغون پوست تیره نه سینه دارم ن باسن لاغر لاغر اندام جنسی زشت ...

عزیزم هیچکی زشت نیستتتت الان همه سلبریتی عا میرنن برنز میکننن بد ت میگی تیرم میتونی بدنتو با باشگاه اوکی‌کنی تو خیلی خوشگلییی فقط اعتماد بنفس نداری 

جای من بودی الهی هیچکس جای من نباشه ادم رو تخت بیمارستان باشه ولی زشت نباشه

دوست من، منم دختر زیبایی نیستم، خیلی لاغرم خیلی اصلا روم نمیشه با لباس راحتی پیش مهمون برم ولی اینو نگو، تخت بیمارستان جای خوبی نیست، سلامتی بززگترین نعمته، اینکه قلبت میزنه، چشات میبینه ، کبد و کلیه سالمه

ما فوقش کسی عاشقمون نمیشه و مجرد میمونیم که برای منم همینطور شده ولی بیا اولش شکر خدا رو کنیم بعد به خاطر نداشته ها غر بزنیم

دوست من، منم دختر زیبایی نیستم، خیلی لاغرم خیلی اصلا روم نمیشه با لباس راحتی پیش مهمون برم ولی اینو ...

چه ربطی داره منی که خیلی خشگل و قد بلند و خوش اندامم مگه

ازدواج کردم ازدواج ربطی به این چیزها نداره 

کاملا درست میگی ، چهره زشت ، زشته و اندام ناقص هم جذاب نیست ، خوب تو خارج اون دخترایی که خوشگلن میرن دنبال مدل شدن و هنر و این حرفها ، ولی زشت هم زیاده ، اوناییکه چهره و اندام ندارن ، خودشون رو از دره پرت نمیکنند ، خیلی راحت میرن دنبال درس ، هنر میخونند ، نقاش میشوند یا مجسمه ساز ، نویسنده میشن یا کارگردان سینما که صدتا از اون خوشگلا هر روز التماسش کنند ! 

پس برو دنبال درس یا هنر ، به مرور موسیقی خوشگلت میکنه ، تحصیلات عالی داشته باشی مثلا دکتر زبشی یا وکیل ! 

دل همه رو میسوزونی عزیزم 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

اگه نگاهت و افق دیدت همین چند روز خوردن و گشتن هست آره متاسفانه بدترین درد دنیا رو داری و از پلنگ ها خیلی عقبی...ولی اگه نگااهت وسیعتره برای داشتن یک زندگی با شرافت انسانیت و رسیدن به آرزوهایی که فقط قراره شخص تو اونارو تو هستی به نمایش بزارن هیچی کم نداری....

قرآن میگه برتری آدما به پاکی قلبشونع نه قیافه هاشون... اینم بگم ازدواج ب قیافه نیست آدما اندازه لیاقتشون ازدواج می کنند. نه کمتر نه بیشتر

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
کاملا درست میگی ، چهره زشت ، زشته و اندام ناقص هم جذاب نیست ، خوب تو خارج اون دخترایی که خوشگلن میرن ...

تهه ته همه اینها بازم تنهام چون ب چشم نمیام

هرجایی میری اونقدر دختر خوشگل ریخته ک بدتر افسرده میشم

کلاس تئاتر رفتم برخورد استاد اونقدر باهام بد بود ک نگو ولی با اون دخترای خوشگل و خوش اندام دائم بگو بخند میکرد

کلاسای موسیقی و هنرم همینه

باور کن شرایط بدم هیچجوره قابل تغییر نیس فقط مرگ میتونه از زندگی نجاتم بده

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖
اگه نگاهت و افق دیدت همین چند روز خوردن و گشتن هست آره متاسفانه بدترین درد دنیا رو داری و از پلنگ ها ...

مگه ادم چندبار زندگی میکنه؟

من الان اوج جوانیم هست و از همه چیز محرومم از عشق از محبت

از خواسته شدن

همیشه تنها بودم ومسخره شدم

من یک نقطه خوب تو ظاهرم ندارم

حق میدم پسری منو نخواد 

ولی از خدا گله دارم زیاد

خودش شاهده دردا و رنج های من هس 

کاری هم نمیشه کرد

ولی حداقل ای کاش مسخره نشم بخدا روز نیست ک مسخره نشم

دلم مرگ میخواد همین

فقط مرگ