2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 60 پست
اخه اگه خاهرشوهرم بره مسافرت میترسم بیارتش خونه به اون یکی خاهر شوهرم میگم که اینو باخودشون نبرن بچه ...

اینم درستع ادم میمونه نظر بده واقعا. شرایطط سخته بهونه خوبیه 

به خواهرشوهرت با داستان بگو شوهر یکی از دوستام اینه.. تا حواسشو جمع کنه. غیبر مستقیم بگو. مردای ...

منم میگم دیگه با پولی که به بچش کارو اوردن براشوهرش گوشی خرید اونم باهمون گوشی خیانت کرد😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعا خدا لعنتشون کنه

اره واقعا 

مامان من به بابام خیانت کرد من این وسط داغون شدم تا بابام نفهمه 

مامانم جوری منو زد که کمربند توی دستش پر خون بود 

عذاب روحی به کنار 

الان بازم برای بار دوم داره خیانت می‌کنه و من کاملا سکوت مطلق کردم

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
به خواهرشوهرت با داستان بگو شوهر یکی از دوستام اینه.. تا حواسشو جمع کنه. غیبر مستقیم بگو. مردای ...

وای یا خدا ،شوهر منم ی مدتیه گیر داده برین شهرستان خونه ی مامانت بمون 😭،میگم چرا میگه هم شما بگردین هم من استراحت کنم ،اینم بگم بچمون نمیزارع شبا بخوابه ولی همش ذهنم بد می‌ره 

چرا سکوت می‌کنی ؟؟؟؟

حوصله ی کتک خوردن ندارم 

دفعه قبل انگار از جبهه برگشته بودم پر کبود و خون بودم 

رفتم دکتر گفتم تصادف کردم گفت احتمالا با سرعت بالای ۱۲۰میرفتی که اینجوری داغون شدی نمیدونست...

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
این به شوهرش خیلی اعتماد داره 

بس هر چی بگی اخرش تو ادم بده میشی به نظرم صبر کن فعلا گلم من کارت باز میکننم الان برات نگاه کردم صبر اومده و همون اولم کفتم ک نگو اهرش تو ادم بد میشی 

حوصله ی کتک خوردن ندارم  دفعه قبل انگار از جبهه برگشته بودم پر کبود و خون بودم  رفتم دکت ...

یبار ک اینجوری زد حتما برو پزشک قانونی ،بعدم ب بابات بگو ،هم گناهکاره هم پررو ،بجای اینکه شرمنده بشه کتکم میزنع ؟؟!!!!اعصابم خورد شد واقعا امیدوارم دلت پر از آرامش بشه 

من حاملم شوهرم هی میگه یا برو خونه بابات یا مسافرت😐😐ینی خبریه😢😔

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
منم میگم دیگه با پولی که به بچش کارو اوردن براشوهرش گوشی خرید اونم باهمون گوشی خیانت کرد😞

میگنا خدا خرو شناخت بهش شاخ نداد ایشونه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز