2777
2789
عنوان

بارداری

314 بازدید | 39 پست

سلام،دوستان من امروز هفت روز ک تاخیر دارم بعد بیبی چک زدم از همون اول ی هاله خیلی ضعیف افتاد ک تو عکس مشخص نمیشه ولی هاله داره ینی مثبته؟

اگ مثبت باشع جنینم کوچیکه هاله ضعیفه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ده روز که رد شد از پریودت مجدد بی بی چک بزن...هاله ی کمرنگ ربطی به کوچکی یا بزرگی جنین نداره ...هر چقدر از موعدت بیشتر رد بشه هاله پررنگتره...انشاالله خدا دلتو شاد کنه و چیزی که میخوای اتفاق بیوفته.اگه میخوای زودتر متوجه بشی برو آزمایش بده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ده روز که رد شد از پریودت مجدد بی بی چک بزن...هاله ی کمرنگ ربطی به کوچکی یا بزرگی جنین نداره ...هر چ ...

ینی الان مثبته دیگ اره؟

من روز سومم ی بیبی زدم دو خط افتاد ولی خط تی پخش شد دوبارع ی هاله صورتی داشت

اصن موندم بقران اصن دستم نمیره بی بی چک بزنم یا آزمایش بدم ؟ باورت میشه از دیشب ده تا مورد اینجوری د ...

من بیست سالم

ن من دلم طاقت نیاورد با اینکه جلوگیری طبیعی داشتیم ولی روز سومم بیبی زدم

من بیست سالم ن من دلم طاقت نیاورد با اینکه جلوگیری طبیعی داشتیم ولی روز سومم بیبی زدم

پشماااام اتفاقا الان داشتم با یه مامان بیس ساله حرف میزدم طفلی اونم ناخواسته بود کلا دپرس بود 😔 انگار جذب کردم کلا

من میترسم سقط بشع ترسم از اینع🥺🥺

عزیزم نگران نباش آزمایش بده برو دکتر ایشالا ک همه چی اوکیه 

ولی دمت گرم روحیت خیلی خوبه من با اینکه چهار سال ازت بزرگترم تب کردم اصن مادرشدنو نمی‌دیدم در  خودم هنگم کلا

2790
2778
2791
2779
2792