2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 39 پست
بسلامتی عزیزم.ولی من نمیدونم چرا این ماه علائم ندارم.چهار یا پنج روز دیگه هم باید پریود شم.حالا ماه ...

انشاالله خدا دل تو رو هم شاد کنه حستو درک میکنم...برات ۲۰تا  صلوات فرستادم...توام برام دعا کن مشکلاتم حل بشه تا بتونم حس مادری رو تجربه کنم منم مثل توام و نگران از آینده...دوس دارم مشکلات مالیم حل بشه تا با خیال راحت و بدون ترس باردار بشم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من چی بگم  رفتم جراحی فتق ناف  بعدش بیهوشی  برا جراحی آزمایش دادم خون و ادرار  ...

وااای عزیزم 

مبارکه 

ولی خیلی سخته دو تا بچه پشت سر هم 

اکثرا همین اشتباه رو میکنن میگن تو دوران شیردهی آدم باردار نمیشه ولی میشه 

ایشالا به سلامتی نینیت رو بغل بگیری و خدا بهت کمک کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم اینا علائم هس یانه معدم خیلی درد میکنه کف پاهام خیلی داغه،البته بدنمم داغه ولی کف پام ب ...

دقیقا علائم منم همینه سه روزه درد پریود دارم اما نمیشم امروز موعدم گذشته ۵ روز قبل موعد بتا دادم منفی بود.

دقیقا علائم منم همینه سه روزه درد پریود دارم اما نمیشم امروز موعدم گذشته ۵ روز قبل موعد بتا دادم منف ...

ی چند روز دیگ آزمایشتو تکرار کن

ایشالا مثبت میشه

بچها منم دو سال و نیمه اقدامم

۳ روز پریودیم عقب‌افتاده تپش قلب و کمر درد و سرگیجه دارم بیبی هامم تو ۴ و ۵ دیقه هاله میندازن . تاپیک هس براش زدم 

امروز برم بتا بدم؟  یا زوده

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻مهر 1402خدا سوپرایزم کرد و الان دخترم بغلمه 🎀🥹 هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشید..

انشاالله خدا دل تو رو هم شاد کنه حستو درک میکنم...برات ۲۰تا  صلوات فرستادم...توام برام دعا کن م ...

حتما عزیزم مطمئنم خدا حواسش به همه ما هست و هر چیزی رو به وقتش میده

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

حتما عزیزم مطمئنم خدا حواسش به همه ما هست و هر چیزی رو به وقتش میده

امیدبه خدا گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2823
2791
2779
2792