2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست
ینی الان مثبته دیگ اره؟ من روز سومم ی بیبی زدم دو خط افتاد ولی خط تی پخش شد دوبارع ی هاله صورتی داش ...

انشاالله که مثبته....بزار سه روز دیگه بگذره یه بی بی دیگه بزن به امید خدا دوتا خط پررررررنگ خوشگل ببینی و دلت شاد بشه و از شوک بیرون بیای و با خیال راحت بری آزمایش بدی و بیای تاپیک بزنی ما رو هم خوشحال کنی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزم نگران نباش آزمایش بده برو دکتر ایشالا ک همه چی اوکیه  ولی دمت گرم روحیت خیلی خوبه من با ...

چند روز بگذره میرم آزمایش،همتون دعا کنین ک سالم بمونه و بزرگ بشه🥺♥️مرسی از پاسخگوییت عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشاالله که مثبته....بزار سه روز دیگه بگذره یه بی بی دیگه بزن به امید خدا دوتا خط پررررررنگ خوشگل بب ...

مرسی از دلگرمیت قشنگم♥️ایشالا 

ممنون از اینک جواب دادی🥰🥰🥰

ببخشید عزیزم میشه بگی علائمت چیه؟من ۱۰ روزه iuiکردم هیچ علائمی ندارم خیلی ناراحتم ک نگرفته باشه شاید

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من چی بگم 

رفتم جراحی فتق ناف 

بعدش بیهوشی 

برا جراحی آزمایش دادم خون و ادرار 

بعد جراحی هم دو سع ردز لکه های قهوه ای دیدم  

گفتم لابد سه شب بیمارستان بودم بجه شیر ندادم هورمون هام به هم ریخته 

آخه شنیدم خیلی ها شیر میدن  پریود نمیشن 

بعد منم  بعد جراحی  دو هفته بعدش رفتم مسافرت یه ردزه 

گفتم گرما زده شدم  اشتها ندارم 

یهو گفتم نکنه حامله ام  کرمازدکی چرا خوب نمیشه 

با اعتماد به نفس بالا.  نه آزمایش دادم 

نه بی‌بی زدم 

مستقیم رفتم دکتر 

دکتر گفت بله شش هفته بارداری 

الانم 

با یه بچه هجده ماهه 

با ویار  شدید  در خدمتتون هستم 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
ببخشید عزیزم میشه بگی علائمت چیه؟من ۱۰ روزه iuiکردم هیچ علائمی ندارم خیلی ناراحتم ک نگرفته باشه شاید

من نمیدونم اینا علائم هس یانه

معدم خیلی درد میکنه

کف پاهام خیلی داغه،البته بدنمم داغه ولی کف پام بیشتر

زیر شکمم میگیرع و تخمدانام درد میکنه و همچنین کمرم 

بعضی وقتا حس میکنم دارم پریود میشم ک فقط ترشحات سفید

و خیلی بیحال و بیحوصلم

من نمیدونم اینا علائم هس یانه معدم خیلی درد میکنه کف پاهام خیلی داغه،البته بدنمم داغه ولی کف پام ب ...

بسلامتی عزیزم.ولی من نمیدونم چرا این ماه علائم ندارم.چهار یا پنج روز دیگه هم باید پریود شم.حالا ماه های قبل چند روز قبل پریود زیردلم درد میکرد یا سینه درد داشتم ولی الان هیچ

برام دعا کن دلم گرفته سنم داره میره بالا بچه ندارم ۳۳ سالمه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

مرسی از دلگرمیت قشنگم♥️ایشالا  ممنون از اینک جواب دادی🥰🥰🥰

قربونت گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بسلامتی عزیزم.ولی من نمیدونم چرا این ماه علائم ندارم.چهار یا پنج روز دیگه هم باید پریود شم.حالا ماه ...

ایشالا ک باردار میشی عزیزم ی نی نی سالم خدا بهت میده

بسلامتی عزیزم.ولی من نمیدونم چرا این ماه علائم ندارم.چهار یا پنج روز دیگه هم باید پریود شم.حالا ماه ...

من میگم گرفته. 

فقط رابطه نداشته باش  بزار  اگه گرفته سفت بشه 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
من چی بگم  رفتم جراحی فتق ناف  بعدش بیهوشی  برا جراحی آزمایش دادم خون و ادرار  ...

عزیززززززززززم....خدا بخواد بده اینجوری میده...غافلگیر شدی....انشاالله بسلامتی سپری کنی این دوره رو ...سخته با یه بچه ی کوچیک...انشاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه و در کمال ناامیدی دلشون شاد بشه ..آمین