2777
2789
عنوان

کسی روی بازوهاش غده داشته

102 بازدید | 19 پست

بابام رو دوتا بازوشم داره دارم میمیرم 

حالا ما نمی دونستیم دست چپش درد میکرد همش قلب شو پیگیری می کردیم یعنی چی میشه اگه زبونم لال چیز بدی باشه چی اخه دستش خیلی درد می کنه مخصوصا استخون ارنجش

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غده  چربی شاید باشه.بابای منم داره

ببخشید کدوم قسمت دارن پیگیری کردین چندتاست 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
ایشالا ک خیره عزیزم نگران نباشین ولی به یه متخصص حتما نشون بدین و پشت گوش نندازین

متخصص چی باید ببرم؟

معمولا لیپوم یا همون چربیه.به جراح عمومی نشون بدید اذیت کنه درمیارن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
دوتا .اندازه الوچه سبز تقریبا .باید بره دکتر یه جراحی سرپایی هست نترس 

مال بابام رو هربازوش تقریبا سه تاست آره حتما میبرمش

مال بابای شمام رو بازوشه؟

برادرشوهر من نزدیک ده تا تو جاهای مختلف بدنش ریز و درشت ازین چربیا داره. 

اووووووووف من سرچ کردم دارم دیوونه میشم

مال بابام رو هربازوش تقریبا سه تاست آره حتما میبرمش مال بابای شمام رو بازوشه؟

اما ببین میگن اگر بی ازاره بهتره دستکاری نشه چون امکان داره بزرگتر بشه، یا زیادتر بشن...

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
اما ببین میگن اگر بی ازاره بهتره دستکاری نشه چون امکان داره بزرگتر بشه، یا زیادتر بشن...

اینارو خیلی وقته داره الان دستش بدجوری درد داره میگیم شاید از اونه افتضاح درد داره خود اونا نه ها دست و ارنجس

اووووووووف من سرچ کردم دارم دیوونه میشم

😂😂😂😂نه بابا اینا خوش خیمن...نباید سقلمه بزنی بشون هی...بنظر من اگر بی ازاره ولشون کنید...اگر دستکاری بشن و در بیان، ممکنه بعدا به احتمال زیاد ، دوباره در بیاد اما اینبار بزرگتر از قبل میشن

..

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺