2777
2789
عنوان

کسی روی بازوهاش غده داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست
😂😂😂😂نه بابا اینا خوش خیمن...نباید سقلمه بزنی بشون هی...بنظر من اگر بی ازاره ولشون کنید...اگر دست ...

ان شالله بی خطر باشن چون زیاد شدن آدم بیشتر میترسه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو خیلی وقته داره الان دستش بدجوری درد داره میگیم شاید از اونه افتضاح درد داره خود اونا نه ها دس ...

اول ببرینش دکتر بپرسین ازیناس؟؟ به احتمال زیاد میگه اینا چربین.... این ازین...

بعدش ببریدش متخصص قلب یه نوار قلب بگیرین ازش....این ازین 

سوم هم شاید باد کولر بهش خورده؟

من شوهرم یک ماه پیش،  یه هفته شدییید بیحال بود بعدش یکدفعه کتفش شدیید کرفت روز بعدشم دلدرد شدید...بعد فهمیدیم ویروسه. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
اول ببرینش دکتر بپرسین ازیناس؟؟ به احتمال زیاد میگه اینا چربین.... این ازین... بعدش ببریدش متخصص ...

متخصص قلب که بردیم الان باید ببریم جراح عمومی

خیلی ممنون ازت خدا به عزیزانت سلامتی بده ان شاالله 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
اره عزیزم.

خیلی ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792