2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 47 پست
دغدغت خواستگار نباشه خیلیا هم هستن دانشگاه هم رفتن با مدارک فوق و ... دوباره از صفر شروع میکنن من اس ...

اینکه چند سال از عمرت بگذره ولی بدون پیشرفت خیلی بده

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنگ من کاش میخوندی فرهنگیان قبول میشدی حداقل با ۲۵ هزاررر رو شاخت بود  عذاب وجدانم نداشتی&nbs ...

من با رتبه دوهزار فرهنگیان قبول نشدم عزیز الکی اطلاعات اشتباه نده

خب که چی 
آخه میگه همسانای من خواستگار دارن فلان دارن حتما علاقه داره داااا

اهان

ب نظرم تا ۳۰ سالگی باید ب فکر رشد باشن . ازدواج چیه واقن . باشه برا بعد اینکه خودت و ایندتو ساختی 

هعییی 

منم چهار ساله وضعم همینه

الانم صفرم آخرین باری که درست درس خوندم دی ماه بوده 

خیلی کلافه و عصبیم چهارمین کنکورمه نمیدونم چیکار کنم

میخوام کلا شانسی بزنم و یکسال دیگه پشت بمونم امیدارم سال دیگه هم وضعیت همین نباشه

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
اگه واقعا از ته دل پشیمونی و فکر می‌کنی توانایی داری اما تنبلی کردی یکسال دیگه هم پشت بمون و بخون تا ...

چقدر خوب مشورت دادی مرسی واقعا 

رشته خوب بدون کنکور مثلا چی

وای دیدگاه مامانمو‌ میگی با احترام به فرهنگیان، فقط سوژه مسخره بازی بچه‌ها و رسانه هاست و رئیس‌ و و ...

افرین دقیقا همینه

انگار تظاهرات معلم هارو برای اعتراض به حقوق کم ندیدن تا حالا

معلم بشی تا ابد یه معلمی مگر اینکه کنکوری درس بدی وگرنه زندگیت میشه یه خط ممتد و یکنواخت 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

به عنوان کسی که این روزهارو پشت سرگذاشته بیا یه چیزی بهت بگم

گواهینامه گرفتن شاخ غول شکوندن نیست توهرسنی میتونی بگیریش

بقیه هم اونقدرکه به نظرمیادخوشحال وشادودرحال خوشگذرونی نیستن این به مرور بهت ثابت میشه

ازته قلبم درک میکنم چه روزای سختی روگذرونی واگه ازمن بپرسی راستش میگم اگه برگردم‌عقب هیچ وقت پشت کنکونمیمونم چون نه کنکور ونه دانشگاهی که انتخاب میکنی اونقدراهم مهم نیست وچندسال دیگه واست یه قسمت خیلی خیلی کوچیک اززندگیت بوده 

خیلی بده که یه مدت از زندگی روتین وعادی و ورزش وزندگی سالم دوربودی وانقدبه خودت استرس دادی ولی بدتراینه که دوسال بشینی حرص یک سالی که ازدست دادی روبخوری وتابه خودت بیای میبینی به جای یک سال سه سال عمرتوحروم کردی...

مهم نیست همه مون ادمیم واشتباه میکنم اتفاقا این خیلی عادیه فقط بایدپاشی و تصمیم های درستتری بگیری

ولی توهر مسیری قرار گرفتی  دیدتو عوض کن دوره ی مدرک وخواستگارو شوهر اینا گذشته زمانی گواهینام ...

ازدواجی نیست فکرشم نمیکنم ولی اینکه من خواستگار ندارم بقیه دارن یه جوری میشم

آخه میگه همسانای من خواستگار دارن فلان دارن حتما علاقه داره داااا

زیاد ازدواج رو دوست ندارم ولی ذهنم همش درگیر اینه چرا من خواستگار ندارم ولی دوستام دارن اونم خواستگار های خیلی خوب(مالی قیافه اخلاق عالی)

از قضا فرهنگیان آرزوی خیالیاست  طوری میگی انگار قبول شدی نرفتی

اره پارسال قبول شدم نرفتم چون اگه میرفتم بعد انصراف معلوم نبود میزاشتن دوباره انتخاب رشته کنم در کنار خسارت مالیش

چقدر خوب مشورت دادی مرسی واقعا  رشته خوب بدون کنکور مثلا چی

برو سرچ کن ببین چه رشته هایی بازار کارشون خوبه بعد شرایطشون رو بخون و اطلاعات لازم رو راجبشون بدست بیارم مثلاً چند سال باید بخونی ، جذب با آزمون استخدامی داره یا نه ، درآمدشون چقدره و ....

به نظرم رشته های حسابداری ،حقوق ، روانشناسی خوب باشه 

در کل هر رشته ای رو که انتخاب کنی باید توش تلاش کنی تا به نتیجه برسی