2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چهار ساله وضعم همینه الانم صفرم آخرین باری که درست درس خوندم دی ماه بوده  خیلی کلافه و عص ...

من از این میترسم که بازم درس نخونم 

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

ب عنوان یک دانشجوی پشت کنکوری میخوام یه چیزی بهت بگم 

اگه حس می‌کنی آدم درس خوندنی و میتونی بمونی پشت کنکور و واقعا بخونی پس لطفاً بمون و تلاشت رو بکن ولی اگه رویا پردازی و سست اراده پس وقتت تلف نکن 

اگه نمی‌خوای بمونی برو تحقیق کن رشته های پولساز رو بزن تو گوگل و پرس و جو کن در مورد اون رشته ها 

اونقدر رشته های خوب خوب هست که اگه توانا باشی خیلی پیشرفت می‌کنی تو اون زمینه حتی بیشتر از رشته های تاپ 

پس لطفاً درست تصمیم بگیر البته علاقه رو تا حد امکان سر لوحه کارت قرار بده 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

به عنوان کسی که این روزهارو پشت سرگذاشته بیا یه چیزی بهت بگم گواهینامه گرفتن شاخ غول شکوندن نیست تو ...

چقدر خوب گفتی ❤

انگار این مدت باهام زندگی کردی مرسی از راهنمایی قشنگت

ب عنوان یک دانشجوی پشت کنکوری میخوام یه چیزی بهت بگم  اگه حس می‌کنی آدم درس خوندنی و میتونی بم ...

تو فکرم دانشگاه ی رشته بزنم در کنارش کنکورم بخونم شما که اینطورید‌ سختتون‌ ک نبوده؟

تو فکرم دانشگاه ی رشته بزنم در کنارش کنکورم بخونم شما که اینطورید‌ سختتون‌ ک نبوده؟

ببین اوایل منم این فکر رو میکردم ولی واقعا سخته 

من الان درسهای دانشگاه و کنکور و حتی چند وقت دیگه برای استخدامی که دلم باهاش نیست ولی مجبورم باید بخونم 

دیگه. حساب کن... دعا کن که کنکور قبول شم هوووف 

پس یه راه. رو با دقت و تمرکز بالا پیش برو

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

ببین اوایل منم این فکر رو میکردم ولی واقعا سخته  من الان درسهای دانشگاه و کنکور و حتی چند وقت ...

امیدارم به علاقه و صلاحت برسی عزیزم

من از این میترسم که بازم درس نخونم 

منم میترسم ولی واقعا چاره ای ندارم

سال چندمته؟

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)