2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی

603 بازدید | 47 پست

۵شنبه کنکور دارم پشت کنکورم هیچی هم نخوندم شاید بتونم رنج ۲۰ درصد بزنم استرس ندارم ولی حالم از خودم بهم میخوره یه سالم تنبیه شده بدون هدف بدون تلاش... هر وقت خواستم تفریح کنم عذاب وجدانه‌ نزاشت هر وقتم خواستم درس بخونم جون به لب میشدم و ۱۰ دیقه ای بلند میشدم نه ورزش نه کلاش نه مهارت کاربردی... هیچی به هیچی هم سنای من گواهی نامه گرفتن کنکور قبول شدن دو جور خاستگار دارن کل هفتشون پره و برنامه های خفن دارن این کنکور لعنتی هم یه سالمو گرفت هم شخصیت و اعتماد بنفسمو 

مشورت بدید چی کنم

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

منم پنجشنبه کنکور دارم سال اوله و درصدام بین ۱۰ تا ۲۰ 🤦🏼‍♀️

ولی ناامید نشو من اصن نمیمونم پشت میرم شده با سوابق میخکنم ب جاش دوره های مختلف میرم و مهارتمو زیاد میکنم

ب نطرم تو هم نمون ب خدا کنکور فقط ادمو پیر میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دغدغت خواستگار نباشه خیلیا هم هستن دانشگاه هم رفتن با مدارک فوق و ... دوباره از صفر شروع میکنن من استاد دارم ۳۵ سالشه هنوز وقت نکرده بره گواهی نامه بگیره اونم میگیری اینا دغدغه نیست خدایی بسین درست درمون درستو بخون و بفهم که چاره ای جز قبولی یه رشته ی مناسب نداری که مستقل بشیبقیشم میاد بعدش

راهکارتو فقط خودت میدونی پس سوال نکن. 

اگه اسون بود الان 600 هزار داوطلب قبول شدن، همه همینن که پشت میمونن.هدف داری؟ بشین بخون بیرونتم برو، جاهاب خالی رو با چیزای خوب پر نکنی چیزای بد میاد جاشو میگیره

راهکارتو فقط خودت میدونی پس سوال نکن.  اگه اسون بود الان 600 هزار داوطلب قبول شدن، همه همینن ک ...

ابن یعنی بیرون نرفتنت اشتباه بوده خودت نمیدونستی. 

بعد قبولی دندونم بعضی از راهکار هارو میگم بهتون.

اگه واقعا از ته دل پشیمونی و فکر می‌کنی توانایی داری اما تنبلی کردی یکسال دیگه هم پشت بمون و بخون تا قبول شی اما اگه می‌دونی که پشت بمونی بازم قرار نیست درس بخونی و اهمال کاری و ... لطفاً خودت رو تو حالت برزخ قرار نده برو یه رشته خوب  بدون کنکور ثبت نام کن یا اینکه شاید اصلا مهارت یادبگیری موفق تر باشی تا اینکه درس رو ادامه بدی می‌دونی به اندازه تمام آدمای دنیا یه راه موفقیت وجود داره که متفاوت و منحصر به فرده تو باید مسیر خودتو پیدا کنی و این مسیر لزوماً کنکور نیست 

ولی توهر مسیری قرار گرفتی  دیدتو عوض کن

دوره ی مدرک وخواستگارو شوهر اینا گذشته

زمانی گواهینامه پز بود الان نه

خیلی عذ میخوام تو زندگی مشترکم واسه کسی خر داغ نکردن

لطفا هدف اصلیو بشناس درگیر فرع شدن عمرتو برباد میده

خنگ من کاش میخوندی فرهنگیان قبول میشدی حداقل با ۲۵ هزاررر رو شاخت بود  عذاب وجدانم نداشتی&nbs ...

وای دیدگاه مامانمو‌ میگی

با احترام به فرهنگیان، فقط سوژه مسخره بازی بچه‌ها و رسانه هاست و رئیس‌ و وزیرش هیچ توجه و ارزشی برای کارکنانش‌ ندارن

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟