۵شنبه کنکور دارم پشت کنکورم هیچی هم نخوندم شاید بتونم رنج ۲۰ درصد بزنم استرس ندارم ولی حالم از خودم بهم میخوره یه سالم تنبیه شده بدون هدف بدون تلاش... هر وقت خواستم تفریح کنم عذاب وجدانه نزاشت هر وقتم خواستم درس بخونم جون به لب میشدم و ۱۰ دیقه ای بلند میشدم نه ورزش نه کلاش نه مهارت کاربردی... هیچی به هیچی هم سنای من گواهی نامه گرفتن کنکور قبول شدن دو جور خاستگار دارن کل هفتشون پره و برنامه های خفن دارن این کنکور لعنتی هم یه سالمو گرفت هم شخصیت و اعتماد بنفسمو
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دغدغت خواستگار نباشه خیلیا هم هستن دانشگاه هم رفتن با مدارک فوق و ... دوباره از صفر شروع میکنن من استاد دارم ۳۵ سالشه هنوز وقت نکرده بره گواهی نامه بگیره اونم میگیری اینا دغدغه نیست خدایی بسین درست درمون درستو بخون و بفهم که چاره ای جز قبولی یه رشته ی مناسب نداری که مستقل بشیبقیشم میاد بعدش
اگه اسون بود الان 600 هزار داوطلب قبول شدن، همه همینن که پشت میمونن.هدف داری؟ بشین بخون بیرونتم برو، جاهاب خالی رو با چیزای خوب پر نکنی چیزای بد میاد جاشو میگیره
اگه واقعا از ته دل پشیمونی و فکر میکنی توانایی داری اما تنبلی کردی یکسال دیگه هم پشت بمون و بخون تا قبول شی اما اگه میدونی که پشت بمونی بازم قرار نیست درس بخونی و اهمال کاری و ... لطفاً خودت رو تو حالت برزخ قرار نده برو یه رشته خوب بدون کنکور ثبت نام کن یا اینکه شاید اصلا مهارت یادبگیری موفق تر باشی تا اینکه درس رو ادامه بدی میدونی به اندازه تمام آدمای دنیا یه راه موفقیت وجود داره که متفاوت و منحصر به فرده تو باید مسیر خودتو پیدا کنی و این مسیر لزوماً کنکور نیست