2777
2789
عنوان

مقصر منم؟😔

251 بازدید | 33 پست

سر این که دوست پسرم با بقیه دخترا گرم میگیره ناراحت شدم کم محلش کردم گفتم تموم دیگه بلاک کردم پیام داد حرومی پیامتو ببینم می ر ی ن م به خودت و خانوادت گ و ه 

منم هر چی از دهنم در اومد بار خودش و خاندانش کردم کلی طومار فش نوشتم ناراحتم شانمو‌ آوردم پایین... خودم ناراحتم از رفتار خودم همش با خودم میگم اون بیشور نفهمه من نباید اونجوری حرف میزدم...شدم یه بیشوری لنگه خودش 

میشه دوستانه نظر بدین واقعا سر فشایی که دادم عذاب وجدان دارم به خانوادم توهین می‌کنه داغ میکنم بدتر از خودش حرف میزنم 

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم اگه عاشق نیستی تموم کن این رابطه رو 

من خیانت دیدم بخشیدم قرار شد خلوت کنه دو تایی چمد دقیقه دیگع چت کنیم/

@دیوونه_زنجیری  

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂
سلام عزیزم اگه عاشق نیستی تموم کن این رابطه رو  من خیانت دیدم بخشیدم قرار شد خلوت کنه دو تایی ...

فقط دلم سوخت برای حرفایی که زدم 

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز