2789
عنوان

مقصر منم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

اگه فحشات خیلی بد نبوده اشکال نداره دیگه بهش فک نکن. منم ی بار همچین اتفاقی واسم افتاد! به پسره گفتم گوه نخور!!!!! الان بعد از ۲۰ سال هنوز از حرفم خجالت میکشم!!!!!! فک کنم زیادی حساسم ولی اینکه الان همون آقا دوست همسرمه هم بی تاثیر نیست🤦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک کاری کردی، تموم شده رفته، به جای نشخوار فکری، بشین خوب فکر کن. چرا این همچین انتخابی کردی، حواست باشهَ خواستی با کسی دوست بشی، قبل صمیمت از اخلاقش مطمئن تر بشی، اینها هم تجربه و درسه، دیگه خود خوری نکن. خواهشا بلاک کن وانفالو اینا، نه استوری و ببین... پیگیرش نباش

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
اگه فحشات خیلی بد نبوده اشکال نداره دیگه بهش فک نکن. منم ی بار همچین اتفاقی واسم افتاد! به پسره گفتم ...

فرا تر از گوه نخور بود اون حرفو زد نتونستم جلو خودمو بگیرم 

سرگرم خودت عاشقِ احوالِ خودت باش!🌱✨
یک کاری کردی، تموم شده گ رفته، به جای نشخوار فکری، بشین خوب فکر کن. چرا این همچین انتخابی کردی، حواس ...

تو بلاکیامه 

خودت تا حالا با هیچ پسری حرف نزدی 😒

چرا بابام داداشم پسر عموهام 😂پسرای تو سایت اتفاقی ....

سوپری سر کوچه 

ولی رل نه نزدم 😂بخاطر همین چیزا که نخوام شان خودمو بیارم پایین ،فکر کنه من خرم با ۵۰ نفر لاس بزنه....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چرا بابام داداشم پسر عموهام 😂پسرای تو سایت اتفاقی .... سوپری سر کوچه  ولی رل نه نزدم 😂بخاطر ...

منم قصد نداشتم رل بزنم هر سری حس کردم بازیچم خواستم باهاش تموم کنم نزاشت حالا که دیگه حرمتی نمونده 

تو بلاکیامه 

سعی کن به خودت مسلط بشی، موقع عصبانیت، گوشی از خودت دور کنی،و دیگه گذشته، اون یک حرف هایی زده و تونسته تو رو عصبانی کنه. بهتر بود احساسی نمی شدی، ولی اشکال نداره، همه ما اشتباه می کنیم. مهم اینکه تکرارش نکنیم. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
منم قصد نداشتم رل بزنم هر سری حس کردم بازیچم خواستم باهاش تموم کنم نزاشت حالا که دیگه حرمتی نمونده&n ...

خب دیگه کامل ولش کن 

از من به تو نصیحت تجربه بشه دیگه رل نزن 

مگه به قصد تفریح .......

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
سعی کن به خودت مسلط بشی، موقع عصبانیت، گوشی از خودت دور کنی،و دیگه گذشته، اون یک حرف هایی زده و تونس ...

هیچوقت نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم حس کردم چیزی نگم پروتر و وقیح تر میشه

هیچوقت نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم حس کردم چیزی نگم پروتر و وقیح تر میشه

سنت که بیشتر بشه، می تونی ، موقع عصبانیت منطق آدم درست کار نمی کنه. ممکنه چیزی بگه یا کاری کنه که بعدا پشیمون بشه. هر وقت احساس کردی باید به کسی درسی بده، با خودت بگو، فردا میگم، گوشی تو خاموش کن... هر وقت روی مود درست بودی، اون وقت جواب بده، وگرنه میشه مثل الان که حس خوبی به حرف هایی که گفتی نداری و باز هم اعصابت خرده. 

سنت که بیشتر بشه، می تونی ، موقع عصبانیت منطق آدم درست کار نمی کنه. ممکنه چیزی بگه یا کاری کنه که بع ...

مرسی از حرفات آرامش گرفتم درست میگی🥺

حالا کجان اون دخترای کم سن وسال که ذوق دارن واسه رل بفرما اینم نتیجش حالا واسه ایشون خیلی خوب بوده ...

رل زدن كه بد نيست عزيزم بالاخره با رفت و امد ارتباط متوجه ميشن مناسب هم نيستن . الان خود من ۲۸ سالمه هرگز دوست پسری نداشتم و تمام روزای ۱۸ سالگیم تا الان رو درس خوندم و کار کردم همیشه تنها بودم  . از اینکه این سالها رو اینطور سپری کردم عشق رو تجربه نکردم تا الان ادم مناسب خودم رو پیدا نکردم و تمام دوستای دبیرستان و دانشگاهم با عشق و علاقه با دوست پسراشون ازدواج کردن حسرت میخورم ….