2777
2789
عنوان

زندگی مامانم درحال از هم پاشیدنه

427 بازدید | 22 پست

سلام 

حالتون چطوره ؟

بخدا خسته شدم از این وضع نمیدونم باید چیکار کنم 

خانوادم یه سالی میشه خونه خودشون دادن اجاره و رفتن خونه مامان بزرگم  اینم به خاطر علاقه پدرم  به اون خونه اس 

شش ب و روز مادرم شده عذاب و حرص و گریه همش داره اذیت میشه 

عمه هام و بچه هاش هر روز میان اونجا  یه روز نیس که راحت باشن 

به هر چی ام دست میزنن به هر چی که دستشون بیان وسایلا را هزار سوراخ قایم کردیم از ترسشون 

رابطه مامانم و بابامم خیلی بد شده همش دعوا بابام میگه تقصیر توعه اینقدر پرو شدن. مامانمم میگه چیکار کنم پذیرایی نکنم یه جور  اگه ام پذیرایی ام نکنم یه بلا سرم میارن خواهرات حتی شده که وسایلمون سوخته حتی یه کیلو میوه نمیشه بخرن بخورن خیلی وضع بد شده .

من والا این تجربه را نداشتم 

اگه راهکاری کمکی دارین دریغ نکین 

بخدا مامانم این  یه سال اندازه ۵۰ سال پیر شدع زندگیش خیلی داغون شده خواهر شوهراش خیلی دخالت میکنن توی همه چی 

از یک طرفمم مامان بزرگم خبرنگاره حرفه ایی یعنی یه اتفاق بیفته  به دختراش میگه و میان توی سر مامانم نمیدونم واالا چه کنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگردان خونه خودشون به هر حال اگر به خاطر صرفه جویی توی هزینه خونه رو اجاره دادن اومدن منزل مادربزرگ‌ به خیال اینکه یه درآمد اضافه داشته باشن قطعا اشتباهه چون هزینه مهمونی بیشتر باید بدن.اما اگر بحث دوست داشتن اونجا بوده که الان ضرر کردن در هر صورت.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

تاپیک میزنید خودتون محو نشید جواب بدید به کاربرها بتونن کمک کنن 😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خب عمه هات حق دارن بیان بالاخره خونه مادرشونه  تنها راهش اینه برگردن خونه خودشون چه کاریه کردن ...

بخدا قبلا که عموم  توی اون خونه بود از ترس عموم ماهی یه بار میومدن حالا هر سه تاشون باهم میان هر کدومم چهارتا بچه کوچیک دارن که افتضاحن و فضول یه بلا سر خونه میارن که هیچ هر روزم میان