2777
2789
عنوان

من خیلی بچه بدی برای مادرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ننشه نه بقال سر کوچه با مامانش نباید اینجوری حرف بزنه باید ببینم جریان چی بوده این یه اتفاقی ا ...

عزیزم اینم بچشه نه این خرابایی ک سر کوچه وایمیسن واسه شبی 100 تومن . اونا جن/ده ان نه این بچه /:

هیچ چیز دائمی نیست
هر مادری مادر نیست مادرت خیلی بی ادب و بی فرهنگی و شاید با پدرت مشکل داشته به خاطر بچه هایش تو این ز ...

بیشترین اشک رو من توی دنیا ریختم ، توی این ۱۶ سال زندگیم هیچچچچ وقت از ته دلم خوشحال نبودم و نخندیدم ، کاشکی همین بود اون روانی ۵ تا پوست پسر هم داره کسی که سالمه حداقل ۱ دوست داره نه ۵ تا بعد به من میگه جند ه

مادر منم تو سن بلوغ بهم میگفت نمیدونم اینجور مادرا فازشون چیه البته مادر من نرمال نیست کلا 

مادری که همچین حرف های زشتی میزنه به بچه اش حتتتی اگر کاری هم کرده باشه نرمال نیست اگه بی دلیل باشه که دیگه بدددتر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم اون حرف خوبشه که بهم میزنع بعضی وقتا میگه تو رو باید از زیر پسر های مردم در آینده گیر بیارم&nb ...

من چی بگم وقتی ۱۶سالم بود بابام به من گفت بزرگ بشی میشی خانم رئیس یه بار بهش گفتم پول بده مانتو بخرم گفت برو....‌بده بخرم چی بگم کلی کتک میخوردم باکمربند

مامانت مشکل داره عزیزم

از لحاظ روحی

فکر میکنه اگه این حرفا رو بهت بزنه تو رو میترسونه که وارد رابطه با پسرها نشی، در واقع مهارت تربیت کردنش در همین حد ضعیفه

سعی کن زیاد باهاش وارد بحث نشی... دنبال یه راه حل باش، متأسفم ولی خودت باید برای خودت مادری کنی

بیشترین اشک رو من توی دنیا ریختم ، توی این ۱۶ سال زندگیم هیچچچچ وقت از ته دلم خوشحال نبودم و نخندیدم ...

خودش مشکل داره حرفهایی که می‌ترسه مردم به خودش بزنن به تو میزنه می‌ترسه خودش رسوا بشه برای همین در رو قفل می‌کنه ...من خیلی بزرگتر از شما هستم ولی می نی سایت معتاد شدم.   شما  نو جوانی     با آینده آت فکر کن. گوشی رو بزار کنار. و درست رو بخون و از اون خونه برو بیرون

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
مامانت مشکل داره عزیزم از لحاظ روحی فکر میکنه اگه این حرفا رو بهت بزنه تو رو میترسونه که وارد رابط ...

مامانه خودش خیانتکاره و چند تا دوست پسر داره

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم