2777
2789
عنوان

من خیلی بچه بدی برای مادرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست

یا کاری کردی که مامانت همچین حس منفی ازت گرفته یا اختلاف سنیتون انقد بالاس که درکی از تو نداره.

دخترم یسری از کاراتو رو نکن شده نقش دختر خوب و سر براهو بازی کن شاخ بازی تو خونواده باعث محدود کردنت میشه .

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا کاری کردی که مامانت همچین حس منفی ازت گرفته یا اختلاف سنیتون انقد بالاس که درکی از تو نداره. دخت ...

به خدا من حتی چادر هم می‌پوشم که بگم بد حجابی اینجوری فکر می‌کنه به خدا پسر عمم باهام حرف میزنع روم نمیشه نگاه صورتش کنم پسر عموم ۱ سال ازم کوچیکتره روم نمیشه باهاش حرف بزنم این هارو اون خانواده عوصیش میندازن تو سرش

بگو اگه من جند€€£م تو عم مادرجند*ای

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
دفعه بعدی که هرچی گفت بگو اولا که دختر خودتم و تربیت خودته . بعدشم ابرو من و ببری با این حرفا ابروی ...

عزیزم ننشه نه بقال سر کوچه با مامانش نباید اینجوری حرف بزنه باید ببینم جریان چی بوده این یه اتفاقی افتاد اینایی که ایشون گفت ادامه یه بحث وحشتناکه یه مادر خیلی براش سخته همچین چیزی و به دخترش بگه مگر اینکه چیزی ببینه یا برسه به تهش

یکسره بهم میگه چهار چشمکی ، کور ، خب کسی که چشماش ضعیفه باید چپ بری راست بری اینو بهش بگی ؟ دست خودش ...

سعی کن نشنیده بگیری. درستو بخون بری دانشگاه یه شهر دیگه راحت شی‌ازشون. اونجا هم تلاش کن مستقل شی یا ازدواج کنی. خیلی ها که خانواده های نادون دارن این کارو میکنن فقط با ازدواج تو سن پایین خودتو تو چاه ننداری.

به خدا من حتی چادر هم می‌پوشم که بگم بد حجابی اینجوری فکر می‌کنه به خدا پسر عمم باهام حرف میزنع روم ...

صبر کن و خوب درس بخون دانشگاه خلاص میشی  ازشون 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

هر مادری مادر نیست مادرت خیلی بی ادب و بی فرهنگی و شاید با پدرت مشکل داشته به خاطر بچه هایش تو این زندگی مونده و داره شما ها رو اذیت می‌کنه بگو هر چی باشم دست پرورده توآم. تو استادمی.     به حرفهای مادرت اهمیت نده فرض کن مریض روانی هست که تو رو اذیت میکنه روی اعتماد به نفست کار کن. درست رو خوب بخون ودانشگاه خوب. قبول شو و از اون خونه بیا بیرون 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم