بچهها تقصیر منه یا مامانم؟ بچهها نمیدونم سر چی دعوامون شد مامانم بهم گفت تو یه ج ن ده هستی داداشم اینو گفته منم گفتم دیگران غلط میکنن در مورد من حرف میزنن اونم گفت راست میگه ج نده ای بعد بابام هم همون جا بود به بابام گفتم بهش بگو ( به مامانم ) که کلیپس روسریم رو که برده بدش گفت چرا خودت نمیگی گفتم خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم آخه هر کاری من میکنم ربطش میده به خانواده های دیگه هی میگه خانواده بابات جواب سلامتونو نمیدن خانواده من میدن الان در خونه رو قفل کرده نمیزارن برم کلاس زبان میگه تو جند ه ای هستی حیف خرج هایی که برات کردم 😭 من زندگی ندارم
هر مادری مادر نیست مادرت خیلی بی ادب و بی فرهنگی و شاید با پدرت مشکل داشته به خاطر بچه هایش تو این ز ...
بیشترین اشک رو من توی دنیا ریختم ، توی این ۱۶ سال زندگیم هیچچچچ وقت از ته دلم خوشحال نبودم و نخندیدم ، کاشکی همین بود اون روانی ۵ تا پوست پسر هم داره کسی که سالمه حداقل ۱ دوست داره نه ۵ تا بعد به من میگه جند ه
عزیزم اون حرف خوبشه که بهم میزنع بعضی وقتا میگه تو رو باید از زیر پسر های مردم در آینده گیر بیارم&nb ...
من چی بگم وقتی ۱۶سالم بود بابام به من گفت بزرگ بشی میشی خانم رئیس یه بار بهش گفتم پول بده مانتو بخرم گفت برو....بده بخرم چی بگم کلی کتک میخوردم باکمربند
بیشترین اشک رو من توی دنیا ریختم ، توی این ۱۶ سال زندگیم هیچچچچ وقت از ته دلم خوشحال نبودم و نخندیدم ...
خودش مشکل داره حرفهایی که میترسه مردم به خودش بزنن به تو میزنه میترسه خودش رسوا بشه برای همین در رو قفل میکنه ...من خیلی بزرگتر از شما هستم ولی می نی سایت معتاد شدم. شما نو جوانی با آینده آت فکر کن. گوشی رو بزار کنار. و درست رو بخون و از اون خونه برو بیرون
من مامان دو تا فرشته ام .دخترم هلن و پسرم کارن.... معجزه های خدا تو زندگی ایم..خدایا ممنونم