2821
2789
😘😘🤗💛💛💛 هنوز دوستان دیگه ای تو اولویت هستن 🤭😆 ولی جدی منم حسم به نيلو و سلینِ ، نمیدونم ...

من از الان اعلام میکنم 

تمرکزتون رو از رو من بردارین 

اگه جهیزیه منو میخرین که ماجرا عوض میشه یکم شل میکنم😂😂😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😘😘🤗💛💛💛 هنوز دوستان دیگه ای تو اولویت هستن 🤭😆 ولی جدی منم حسم به نيلو و سلینِ ، نمیدونم ...

من که حسم میگم نیلوئه فقط هیچی نمیگه زیر خاکی میاد و میره 

@nilou_far : https://www.ninisite.com/user/eeaf24ee-d568-41d7-b882-8beed97abb25/nilou_far    بیا یه چیزی بگووو😂

چون دارم مادر میشم اینجوری شدم🤐😂

وای خدا😍❤

انشالله به زودی کاکل پسر بیاد و خاله بشم😍😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام عزیزم خوبم شما چی♥️ عه شما هم؟🥰 من اصلا نمیدونم مجردین متاهلین سن و سالتون چیه ولی هرچی هست من ...

چشم حتما 😁😁🌺🌺🌺

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
سلام به کاربر ساکت و آروم این تاپیک 😍😍🥰🥰 آره یادمه طرفدار آقا محمد بودین 😁😁 نه خیالتون راحت ...

فداتون خانم مهربون آره واقعا تو دنیای واقعی هم ساکت و آروم هستم سعی میکنم بیشتر باهاتون هم صحبت بشم دوستان گل

همینو بگو دقیقا همینطور میشه😂😂 مثلا خودت میای میگی من عروسی کردم، سر خونه و زندگیمم 😁😁😍😍

عروسمون که اصلا نیستش، دقت کردی نیکی جان😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فداتون خانم مهربون آره واقعا تو دنیای واقعی هم ساکت و آروم هستم سعی میکنم بیشتر باهاتون هم صحبت بشم ...

عزیزدلین شما 😍😍 خوش به حالتون😁😁❤️ من عاشق آدمای ساکت و آرومم ، چون خودم زیاد ساکت نیستم😁😁

خوشحال میشم بیشتر کنارمون باشین 🥰🥰🤗🤗

@tapesh1999     عروس یه ذره دومادو ول کن بیا برامون تعریف کن همین اول کاری شوهری شدیااا ...

اینقده دلم میخواد بدونم چیا به هم میگن😂😂 حس کنجکاویم خیلی گل کرده😂😂 مثلا دوماد چطوری با تپش خجالتیمون حرف میزنه 😂😂❤️

2824
2823
2791
2779
2792