2821
2789
چه جالب عین قدیما دختر پسر همسایه ازدواج کردن؟ بعد دختره پیشنهاد داد؟

آره همسایه بودن ولی تازه پسره اومدن همسایگی دختره،بعد پسره اومد به دختره درخواست ازدواج داد کلا ماجرای جالبی بود 😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@نازگل9530     @سماوات       @arameshtranquility    & ...

سلام عزیز دلم 

ممنونم که به یادم بودید 🌺🌺🌺😍😍😍

ببخشید که نتونستم بهتون سر بزنم 

یکم درگیری شغلی داشتم

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
@90_eliiii_     @55550     اگه کس دیگه ای هم یادتون میاد بگین تگ کنیم

سلام قشنگم 

خوب هستید ایام به کام؟

ببخشید که این مدت نبودم 

کلی واسم اتفاقای مختلف افتاد 

یکیشم آخر این هفته قرار بیفته دعا کنید واسم خیر باشه 

بیام با ریز جزییات تعریف کنم😉🌺🌺

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
@سالینه     @مامانیانوش هم که نمیتونم تگ کنم💔

سلام خانوم خونه عزیز💖ممنون که به یادم بودید😍گاهی که سرم خلوت باشه سر به تاپیک میزنم و شاید بعضی پستهارو لایک کنم البته بیشتر موقع استراحت در حالت خاموش دنبال میکنم ولی از اولین تاپیک جانا بودم و طرفدار فردین امیدوارم کارما سراغ من نیاد با شوهر و چند تا بچه😁

خودت خوبی عزیزم چرا کم پیدا شدی😕♥️

یاسی قشنگم منم خوبه خوبم 🥺😘😘

منم مثل خیلیای دیگه کلی کارا دارم و هم اینکه این چند وقت اخیر تاپیک خیلی خلوت شده بود و هممون نبودیم .

ولی الان خیلی خوش حالم که دوباره به بهانه ازدواج تپش جون دور هم‌ جمع شدیم 🤍💜

سلام عزیز دلم  ممنونم که به یادم بودید 🌺🌺🌺😍😍😍 ببخشید که نتونستم بهتون سر بزنم  ...

سلام به روی ماهتون 😍😍 فدای شما🥰🥰

ان شاءالله که خیر باشه 🤲🤲🤗🤗 شما رو خاطرم هست که توی آموزش و پرورش شاغل هستین، حق دارین که سرتون شلوغ باشه ❤️❤️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🫂🫂الهی دورت بگردم من قربون محبتت بشم نیکی عزیزم🫂🫂🥺🥺💜🤍💜🤍 لطف داری به من مهربو ...

خدا نکنه آخه خوش قلب 😍😍💛💛

منم شکر خدا خوبه خوبم 😘😘😘🤗

راستی مهربون جون بالاخره قسمت شد جینگ و جینگه رو بخونیماااا 😍😍

سلام خانوم خونه عزیز💖ممنون که به یادم بودید😍گاهی که سرم خلوت باشه سر به تاپیک میزنم و شاید بعضی پس ...

سلام به کاربر ساکت و آروم این تاپیک 😍😍🥰🥰

آره یادمه طرفدار آقا محمد بودین 😁😁

نه خیالتون راحت باشه کارما سراغ ما متاهلا نمیاد😂😂❤️

خدا نکنه آخه خوش قلب 😍😍💛💛 منم شکر خدا خوبه خوبم 😘😘😘🤗 راستی مهربون جون بالاخره قسمت شد ج ...

خوب باشی همیشه نازنینم 🤲🤲💜💜😍😍

بله بله بالاخره خوندیم 😁😁❤️ اما عروسمون اصلا نیستش که یکم سر به سرش بزاریم و اذیتش کنیم 😂😂❤️

ان شاءالله جینگ و جینگه ی بعدی خودت باشی عشقم🤲🤲😍😍 بلند بگو آمین 🤲🤲😁😁

اما نیکی جان راستش رو بخوام بگم نمیدونم چرا حسم میگه نیلوفر باشه 😍😍

انشالله که با کراشت  ولی کلا کارما فردین ازدواج سنتیه😐😂

دقیقاااا کلا این گروه تو مدار ازدواج سنتی میچرخه😂 یاسی.. من.. تپش.. 

باز یاسی و تپش چند درجه بهتر بودن من بیچاره که اولین دفعهههه ای که دومادو دیدم وسط مجلس خواستگاری بود😑 تا این حد سنتی...☹

و چون خودمم اولین بار بود که میدیدم فکر کردم داماد هم اولینبارشه... نگو اون چندبار دیگه از قبل در خفا دیده بودهههه فقط من بیچاره اولین دفعم بوده🤦‍♀️

حرف حق من از اول توی تاپیکهاتون خواننده خاموش بودم  تاپیکهای جانا که بسته شد ولی باز دنبالون کر ...

سلام سلام من اسم کاربریتون نمیشناسم میگم شما هم خاموش بودینو جدید به جمعمون اضافه شدین؟💖😍

2824
2823
2791
2779
2792