2821
2789
[ لایق پرستش است ، کسی که در این بی مهری ها ؛ جانانه محبت میکند ... ]  قشنگ داره شمارو توصیف م ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🫂🫂الهی دورت بگردم من

قربون محبتت بشم نیکی عزیزم🫂🫂🥺🥺💜🤍💜🤍

لطف داری به من مهربونم🥰🥰💜🤍 من خوبم عزیزم خداروشکر، امیدوارم تو هم خوب باشی قربونت بشم🤲🤲🥰🥰😘😘

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

@90_eliiii_     @55550     اگه کس دیگه ای هم یادتون میاد بگین تگ کنیم

@نازگل9530  

@سماوات    

@arameshtranquility    

@پناه828    

@لیموترش_گوگولی

اینا عزیزانی هستن که تو خاطرمه مدتیه تاپیک نیومدن

کاربر ۵۵۵۵۰ و پریماه و دخترمقلبمه هم که خداحافظی کردن💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@نازگل9530     @سماوات       @arameshtranquility    & ...

سلام به خانوم خونه عزیز

سلام به یاسی عزیز 

سلام به همگی

وتبریک به تپش عزیز 

من خیلی وقت بود که درگیر اسباب کشی بودم اصلا نبود توی سایت از ۲ شب پیش شروع کردم به خوندن پیام های عقب افتاده ،هنوز کامل تمامش رو نخونده بودم که صدام کردین و چقدر خوشحال شدم

سلام به خانوم خونه عزیز سلام به یاسی عزیز  سلام به همگی وتبریک به تپش عزیز  من خیلی وق ...

سلام عزیزدلم🥰🥰😍😍

به سلامتی و دل خوش🤗🤗 ان شاءالله که خونه ی جدید براتون پر از خیر و برکت باشه 🤲🤲🤗🤗 خیلی خوشحالم که کنارمون هستین🥰🥰 راستی خسته هم نباشین، خدا قوت😘😘

یاسی تو هم قبول داری که سلینه 😂😂

اره سلین دنیا نیلو آذین خودت میرا و …. میگم خوبه واقعی نمیریم عروسی همدیگه وگرنه تو این همه مراسم لباس چی میپوشیدم😂😂😂

اره سلین دنیا نیلو آذین خودت میرا و …. میگم خوبه واقعی نمیریم عروسی همدیگه وگرنه تو این همه مرا ...

آره واقعا این همه لباس از کجا پول بیارم بخرم😂

ولی به نظرم نفر بعدی سلینه که زودتر میره خونه بخت😂😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
2824
2823
2791
2779
2792