2821
2789
خوب باشی همیشه نازنینم 🤲🤲💜💜😍😍 بله بله بالاخره خوندیم 😁😁❤️ اما عروسمون اصلا نیستش که یکم سر ...

اره واسه تپش هم جینگه جینگه بخونیم..😍

راااااااستی بچه ها تپش از چهارشنبه پیداش نیس گفتم داماد آخر هفته میاد تپش رو میبره هااا ولی گوش نداد😂

پیشاپیش از طرف خودم از غیبت این یکی دو روز عروسمون عذر میخوام😶 اخه دامادهای سنتی یکم عجول و بی تحمل تشریف دارن..🤣😶 

سلام عزیزم بیشتر بیاین پیش ما♥️  اگه منظورتون منم که به خاطر نگران کردنتون همیشه عذرخواهی کردم ...

سلام عزیزم انشاالله همیشه وهمه جا بهترین اتفاق براتون رقم بخوره .

موفق باشی گلم🌹

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فداتون بشم عزیزم ❤️❤️🥰🥰 میفهمم چی میگین ولی اینقدر زندگی ها سخت شده و ماجراهای غیرقابل پیش بینی پ ...

عزیزم انشاالله همیشه زندگیتون ساز خوشی بزنه.صداش تو خونه وگوشتون بپیچه🌹🌹

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام سلام من اسم کاربریتون نمیشناسم میگم شما هم خاموش بودینو جدید به جمعمون اضافه شدین؟💖😍

سلام جانای عزیز بله از اول توی تاپیکهاتون بودم ودنبالتون کردم الهی عشق و خوشبختی مهمون همیشگی قلبت باشه عزیزم 

اره واسه تپش هم جینگه جینگه بخونیم..😍 راااااااستی بچه ها تپش از چهارشنبه پیداش نیس گفتم داماد آخر ...

منم کاملا حواسم هست که نیستش😂😂 هر وقت اومد کاملا تخلیه ی اطلاعاتی باید بشه😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

عزیزم انشاالله همیشه زندگیتون ساز خوشی بزنه.صداش تو خونه وگوشتون بپیچه🌹🌹

ممنونم عزیزدلم🙏🙏😘😘

همچنین برای شما هم همینطور باشه 🤲🤲🥰🥰

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دقیقاااا کلا این گروه تو مدار ازدواج سنتی میچرخه😂 یاسی.. من.. تپش..  باز یاسی و تپش چند درجه ...

آره در این که این گروه کلا ازدواج هایی که در اون صورت گرفت سنتی بود شکی نیست ولی شاید من تابو شکنی کردم و نیمه سنتی شد 😉حالا بعدا هر چی شد میام میگم 😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
ولی مهتا جان امیداورم تو استارت ازدواج با کراش رو تو این گروه بزنی😍🤩

فدات عزیزم ❤️

شاید شد خدا رو چه دیدیم اگه بشه که خودم به خودم مدال میدم 😂😂😂

و گمان میکنی که پایان است،سپس خداوند همه چیز را درست میکند...🍀
خوب باشی همیشه نازنینم 🤲🤲💜💜😍😍 بله بله بالاخره خوندیم 😁😁❤️ اما عروسمون اصلا نیستش که یکم سر ...

😘😘🤗💛💛💛

هنوز دوستان دیگه ای تو اولویت هستن 🤭😆

ولی جدی منم حسم به نيلو و سلینِ ، نمیدونم چرا 🤭

حالا هی واسه خودمون میگیم بعد میبینیم مثل تپش ، یهو غافلگیر میشیما 😂

ولی الان واقعا وقتش نیست🥴 فعلا ترجیح میدم شما ها رو شوهر بدیم😂😌

چه حس مادرایی رو گرفتی که دختر دم بخت دارن😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
دقیقاااا کلا این گروه تو مدار ازدواج سنتی میچرخه😂 یاسی.. من.. تپش..  باز یاسی و تپش چند درجه ...

ولی من سنتی ندوست 

لااقل نیمه سنتی باشه خوبه😂

اونجوری آدم وحشت میکنه

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام قشنگم  خوب هستید ایام به کام؟ ببخشید که این مدت نبودم  کلی واسم اتفاقای مختلف افتا ...

سلام عزیزم خوبم شما چی♥️ عه شما هم؟🥰 من اصلا نمیدونم مجردین متاهلین سن و سالتون چیه ولی هرچی هست منتظرم بیاین بگییین😍

2824
2823
2791
2779
2792