2789
سلام عزیزم خیلی ممنون😍❤️ راستش با یه کاربری دیگه تاپیک میزدم بعد بازدیدام زیاد شد ترسیدم شناسایی ب ...

سلام یاسی جان من تاپیکای شما و جانا رو خوندم و از عشقتون کیف کردیم😍ایشالله خوشلخت بشین ولی حیف که تاپیک حقایق نجوم و نتونستم بخونم💔چقد منتظر بودم بری سر اولین قرار با امیرعلی و بیای برامون تعریف کنی😭چقدم کامل تعریف میکنی❤🥺

نه خودم نمیخوام غذا درست کنم احتمالا فسنجون ندم بهشون  شما عقد خواهرتون تموم شد به سلامتی♥️ ...

یاسی جان به نظرم ماهیچه و  فسنجون یا قیمه نثار یا مرصع پلو   اگر دوس داشته باشن ماهی یا میگو با یه فینگر فود یا لازانیا و دسر و سالاد ماکارونی ...

به نظر من دو تا خانواده رو با هم دعوت کن چون داری این همه زحمت میکشی یهویی همه بیان دیگه

البته اگر جدا دعوت کنی مثل من نباشی🤦‍♀️من واسه خانواده خودم هیچ کاری نمیکنم مثلا یه نوع غذا که خودمون میخوریم رو میزارم انگار اصلا مهمونی نمیخاد بیاد دیگه زیادی راحتم بیچاره ها ما ۲۰ دفعه میریم خونشون  اونا یه بار به زور با دعوت میان هزار بارم میگن چیزی درست نکن یا آخرش میگن ما بعد شام میاییم نمیخاد کاری کنی🤦‍♀️شوهرمم بدش میاد میگه واسه خانواده من  واسه هنرنمایی از کله صبح تا آخر شب سرپایی ولی واسه پدر مادر خودت هیچی من خجالت میکشم 

دیگه الان مهمونی رسمی خانواده شوهرمو دعوت کنم خانواده خودمم میگم که دیگه تنبلی نکنم

به نظرم مادربزرگتو بگو حداقل یه آدم مشترک بین مامانتو مادر شوهرتم هست

در ضمن با مادر شوهرت با دوستش مشغول میشه دیگه تو آشپزخونه نمیاد😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانیانوش خدا بهت خیر بده گلم رفتم بانک مهر و راهنماییم کردن برا وام وقتی آدم یه مشکل براش پیش می ...

خواهش میکنم عزیزم

خوشحال شدم کمکی شد برات😍

انشالله مث اب خوردن مشکلت حل میشه ومیشه ی خاطره خوش برات😍🥰

پیشاپیش هم ماشینتون مبارک باشه انشالله بسلامت ودل خوش ازش استفاده کنین

من خودم خیلی کم گوشت می‌خورم تقریبا نمیخورم اصلا ولی اونا غذا های گوشتی زیاد میخورن  دسر خودم ...

بوز قورمه ی غذای گوشتی هست خیلی راحته درست کردنش برا تنبل ها عالیه ولی غذای مجلسی وبسیاااااااااار لذیذ

فقط گوشتش حتما باید تازه باشه وگووشت بره باشه وگوشت منجمد اصلا خوب نمیشه ونمیشه خورد

جانا نشد ریپلی کنم مرسی عزیزممم ببین اینا خانوادگی عاشق فسنجونن بعد یه مدل خاصی دوس دارن من ...

خانمی ک میاد شرط کن کسی باشه ک فسنجون بلد باشه

خدایی  فسنجون سخت نیست درس کردنش همت کن فقط 

پلو هم خیلی راحت میشه انواعش درست کرد فقط قلق داره

یاسی جون به نظر منم مامان بزرگتو دعوت کن 

اگه اون یکی مامان بزرگم هستن 

ایشون رو هم دعوت کن

فسنجون هم  غذایی هس که هر کسی یه شکلی میپزه و ریسکیه اگه به اون سبکی که اون خانومی که میخواد درست کنه مطمئنی خوبه 

ولی اگه نه یه غذای دیگه باشه بهتره

یاسی جان جاری ها پاگشا کردن شما رو؟

فقط اون چی بپوشم آخرت😐😂 خوابگاه خصوصیارو گشتی؟

دغدغه‌ بزرگیه🤣🤣

نه نگشتم هنوز 

فعلا مدارکمو گذاشتم تو نوبت ببینم جا وا میشه برام یا نه

شنبه برم اگه اوکی نشده بود میرم بگردم ببینم جای دیگه ای هست یا نه 

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
چی بپوشم آخرت منو کشته🤣🤣🤣 درک می‌کنم منم اول دانشگاه فکر می‌کردم واییی قراره چه خبر باشه ولی ...

خیلی مهمه آخهههه🤣🤣🤣🤣

رفتم دانشگاه واسه ثبت نام راستش توقع یچیز خفن تر داشتم😂 کلا با تصوراتم فرق داشت

راستی یاسی چجوری نهار رزرو میکنی

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
نه خودم نمیخوام غذا درست کنم احتمالا فسنجون ندم بهشون  شما عقد خواهرتون تموم شد به سلامتی♥️ ...

کارت درسته برا غذا. درست کردن خودت وقت زیاده عجله نکن یاسی جان 

عقد خصوصی بود جشن مونده  عزیزم 

همسرم و‌دخترم حالشون خوب نبود تو این مدت

شکر خدا از دیشب اوضاع فرق کرده  🌸🌸🌸

یه پراید۸۶ داشتیم فروختیم ۱۲۰ تومن ۱۱۴ هم برا شرکت ۴۰تومن هم امتیاز ساینا هر کی قیمت روزشو میدونه ...

سلام عزیزم

ساینا دوگانه؟

ما هم ماشین ثبت نام کردیم و پشیمونیم

امتیازشو ۴۰میلیون خریدین؟

۱۱۴ هم واریز کردین درسته؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بقیه خانما کجایین در چه حالین؟  تا حالا انقدر اینجا خلوت نبوده یا من اشتباه میکنم☹️ همیشه میو ...

سلام عزیزم خویی ؟

اره خلوت شده

من خودمم واقعا الان میفهمم داشتن دو تا بچه کوچک چقدر سخته

فسقلی من داره دندون در میاره🥺 

امااا هیچوقت تاپیک تو و جانا برای من تکراری نمیشه هرروز میام اینجا و فقط این دو تا تاپیک و میخونم 😊 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خوابگاه نبودی که ظرف شستن واست لذت داره و اونم وقتی که تازه متوجه شی یکی از بچه هاموقع شستن ظرفها&nb ...

من داداشمو میخوااام 😭😭 

دوروزه رفته شهر دیگه خوابگاه خییلی دلم براش تنگ شده

به نظرتون طبیعیه یا من خیلی احساساتیم؟ 

دلم میخواد یهش بگم اخر هفته بیاد اما میگم خسته ی راه میشه

امروز باهاش حرف میزدم میگه خیلی احساس غربت میکنم😭😭

من خودم خیلی کم گوشت می‌خورم تقریبا نمیخورم اصلا ولی اونا غذا های گوشتی زیاد میخورن  دسر خودم ...

اشکالی نداره عزیزم اونا هم ازت توقع زیادی ندارن

اما مهمونی اول زیاد جالب نیست که ساده برگزار کنی

با کمک خانومی که میاد سنگ تموم بزار

من با نظر جانا موافقم