2789
قبل از اینکه دعوت کنی یه روز بیاد تمیز کنه برات خونه تازه عروس ک کثیف نیست😁 غذا هم میتونی زرشک پلو ...

قبلش که میشه همین امروز فردا😂 

می‌خوام زنگ بزنم امروز بیاد ببینیم باید چیکار کنیم😐 

خودم قیمه خوب میپزم و چند مدل دسر و کیک ولی قیمه که خوب نیست نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه پرده پذیرایی میخام  اون موقع هم پرده ندیدم فقط پنجره دیدم وخونه  از مدل پنجره گفتم لا ...

من اسم پارچه پرده که به خونه خودم زدم نمی‌دونم یادم رفته  ولی عین حریره خیلی ساده و جمع و جور 

من همیشه خانواده شوهرم جدا دعوت کردم وخانواده خودم جدا برا هر جفتشون سنگ تمام میزارم وخوش میگذره ا ...

اخه اینا که کلا دو نفرن حالا اگه بقیه هم بودن جدا می‌کردم ولی الان ارزش نداره جدا کنم😐😂😂 

اصلا هم تنبل نیستم😅

سلام عزیزم برا غذا من نظر خودمو میگم ولی بازم بین نظرات ببین کدوم از بقیه بهتره همون غذا رو درست کن ...

یاسی اینو یادم شد بهت بگم اگر میخوای دیگه خیلی خیلی سنگ تموم بذاری برا مادرشوهر پدرشوهر 😉😁

میتونی برا پیش غذا فینگرفود های مختلفم درست کنی 🌸 

البته همه ی اینا بستگی به ذائقه و مذاق پدرشوهر مادرشوهرتم دارن  باید ببینی چی بیشتر دوست دارن و براشون خوشایند تره..

در مورد اینکه مامان بابای امیرعلیو با مامان بابای خودت دعوت کنی یا جدا جدا  من زیاد تجربه ای ندارم که بخوام راهنمایی کنم  چون من خودم گفتم بابای محمد دوست صمیمی و قدیمیه بابامه حتی الانم تعطیلات که تفریح و خونه باغو بیرون میریم هممون باهم میریم با خانواده محمد

دوست بابامو بابامم یه سره در حال گپ و گفتن...😂 ولی خب باز تو خودت بهتر میدونی هر جور راحت تری همونجور دعوت کن جدا جدا یا باهم 

تمیزکاری هم بچه ندارین بنظرم هفته ای ی بار کافیه مگه مادرشوهرت وسواسی باشه ک قبلش رو بگو کارگر بیاد ...

اره مادرشوهرم یکم وسواسیه قبلا دیدم تو آشپزخونه مثلا هر بار چیزی رو گاز پخته بشه گاز باید تمیز بشه اگه خانمی که پیشش کار می‌کنه  اونجا نباشه نمیذاره برای فردا همون موقع خودش تمیز می‌کنه و ..... 

من تازه فهمیدم عاشق ظرف شستنم 🤣 قشنگ آرامش می‌گیرم ظرف بشورم 

بقیه خانما کجایین در چه حالین؟  تا حالا انقدر اینجا خلوت نبوده یا من اشتباه میکنم☹️ همیشه میو ...

نه عزیزم تکراری نشدی اینطور فکر نکن 😊

سر من که خیییییلی شلوغه چند کار همزمان واسم پیش اومده 

در مورد اینکه اون خانومه هفته ای یکبار بیاد بنظرم کافیه چون معمولاً من خونه هر کسی که تازه عروس بوده رفتم خونش تمیز بوده و اصلأ نیاز به تمیز کاری نداره 

حالا اگه نمی دونی مادر شوهرت وسواسیه یا نه میتونی روز قبلش از اون خانوم بخوای بیاد تا کمی خونه رو تمیز کنه 

(فقط یاس گل اون خانومی که میاد از نظر من ترجیحا سنش بالاباشه بهتره البته نمیگم خدایی نکرده اگه جوونه بدفکر کنی 

اما خب سنش بالا باشه از نظرم  نسبت به امیر علی کمتر معذبه مثل پسرش می‌تونه بهش نگاه کنه اما خب سعی کن وقتی اون خانوم میاد خودتم خونه باشی حداقل تا وقتی که به شناخت نسبی ازش برسی  ) 

در مورد غذا هم چون ناهار درست نمیکنی احساس خستگی نمیکنی حالا خودت گرسنه نمیشی ؟؟😂

واسه غذا هم که خب فکر کنم بقیه راهنمایی خوبی کردن میتونی از نظراتشون  استفاده کنی 

واگر من بودم هر دو خونواده رو (فقط پدرو مادرا+داداشش خودت )همزمان دعوت میکردم حوصله این حرفای خاله زنکی رو ندارم که فلان چیز برای مامانت اینا درست کنی واسه اونا مثلا یادت نباشه یا یه چیز دیگه درست کنی (البته خونواده خودت اینطور چیزایی بی اهمیتی واسشون مهم نیست اما طبق ماجرا هایی که خونواده امیر علی پیش اومد حدس میزنم واسه اونا مهم باشه ) البته قبلش از مامان خودت بپرس ببین راحتن اگه با خونواده امیر علی دعوتشون کنی یا نه شاید مامانت بگه جدا دعوتشون کنی که اون موقع تکلیفت روشن میشه 💚💚💚

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

اره مادرشوهرم یکم وسواسیه قبلا دیدم تو آشپزخونه مثلا هر بار چیزی رو گاز پخته بشه گاز باید تمیز بشه ا ...

وای منم😐😐 اب میریزه رو دستات ارامش میده

من با این که حساسیت دارم و بدون دستکش نباید دست به مواد شوینده بزنم ولی نمیتونم🤦🤦

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اره مادرشوهرم یکم وسواسیه قبلا دیدم تو آشپزخونه مثلا هر بار چیزی رو گاز پخته بشه گاز باید تمیز بشه ا ...

خوابگاه نبودی که ظرف شستن واست لذت داره و اونم وقتی که تازه متوجه شی یکی از بچه هاموقع شستن ظرفها  بشقابت رو برداشته و نمیدونی دقیقاچه کسی بوده و مجبوری داخل قابلمه غذا بخوری 😵‍💫😵‍💫

من که از غذا درست کردن و ظرف شستن متنفرمممممم😑

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

قبلش که میشه همین امروز فردا😂  می‌خوام زنگ بزنم امروز بیاد ببینیم باید چیکار کنیم😐  ...

قیمه هم خوبه میتونی زرشک پلو هم بذاری کنارش با دسر و سالاد

زیاد سخت نگیر تو غذا به هر حال اونا هم میدونن تازه عروسی اول راهی

برا غذا هم میتونی ی نفر بیاری کمکت قبل از اینکه مهمون ها بیان رد کنی بره پلو وگوشت بوز قورمه مادرس ...

من خودم خیلی کم گوشت می‌خورم تقریبا نمیخورم اصلا ولی اونا غذا های گوشتی زیاد میخورن 

دسر خودم درست می‌کنم غذا در توانم نیست 🤦🏻‍♀️