نه عزیزم تکراری نشدی اینطور فکر نکن 😊
سر من که خیییییلی شلوغه چند کار همزمان واسم پیش اومده
در مورد اینکه اون خانومه هفته ای یکبار بیاد بنظرم کافیه چون معمولاً من خونه هر کسی که تازه عروس بوده رفتم خونش تمیز بوده و اصلأ نیاز به تمیز کاری نداره
حالا اگه نمی دونی مادر شوهرت وسواسیه یا نه میتونی روز قبلش از اون خانوم بخوای بیاد تا کمی خونه رو تمیز کنه
(فقط یاس گل اون خانومی که میاد از نظر من ترجیحا سنش بالاباشه بهتره البته نمیگم خدایی نکرده اگه جوونه بدفکر کنی
اما خب سنش بالا باشه از نظرم نسبت به امیر علی کمتر معذبه مثل پسرش میتونه بهش نگاه کنه اما خب سعی کن وقتی اون خانوم میاد خودتم خونه باشی حداقل تا وقتی که به شناخت نسبی ازش برسی )
در مورد غذا هم چون ناهار درست نمیکنی احساس خستگی نمیکنی حالا خودت گرسنه نمیشی ؟؟😂
واسه غذا هم که خب فکر کنم بقیه راهنمایی خوبی کردن میتونی از نظراتشون استفاده کنی
واگر من بودم هر دو خونواده رو (فقط پدرو مادرا+داداشش خودت )همزمان دعوت میکردم حوصله این حرفای خاله زنکی رو ندارم که فلان چیز برای مامانت اینا درست کنی واسه اونا مثلا یادت نباشه یا یه چیز دیگه درست کنی (البته خونواده خودت اینطور چیزایی بی اهمیتی واسشون مهم نیست اما طبق ماجرا هایی که خونواده امیر علی پیش اومد حدس میزنم واسه اونا مهم باشه ) البته قبلش از مامان خودت بپرس ببین راحتن اگه با خونواده امیر علی دعوتشون کنی یا نه شاید مامانت بگه جدا دعوتشون کنی که اون موقع تکلیفت روشن میشه 💚💚💚