سلام عزیزم برا غذا من نظر خودمو میگم ولی بازم بین نظرات ببین کدوم از بقیه بهتره همون غذا رو درست کن💖
اینکه مامان بابای امیرعلی اولین بار دارن میان خونتون خیلی مهمه بعنوان اولین بار به نظرم سنگ تموم بذار تا جبران اون وعده ها و روزایی که دوران محرمیت اونجا مهمونشون بودی و واست زحمت میکشیدن هم جبران بشه🌸 من اگه جای تو بودم این کارو میکردم چون اولین دفعه که میان خونم یه پذیرایی عالی و به یاد موندی داشتم حالا دفعات بعدی رو یه پذیرایی معمولی تر... چون گفتی یه خانومی هم میاد کمکت دستت باز تره میتونی غذا های متنوع تری درست کنی
واسه غذای اصلی بنظرم باقالی پلو با گوشت یا ماهیچه (در کنارش پلو ساده هم باشه)
یه نوع خورشت هم درست کن بنظرم یه فسنجون جا افتاده و خوش طعم گزینه مناسب تر و مجلسی تر از از قورمه سبزی و قیمه هس
درکنارش جوجه و کوبیده هم از بیرون تهیه کن
مخلفاتم که دیگه خودت میدونی چند نوع سالاد و ترشی و نوشیدنی زیتون پرورده هم حتما جز گزینه هات باشه
واسه پیش غذا هم چون تو غذای های اصلی گوشت قرمز هس واسه پیش غذا یه سوپ قارچ و سبزیجات در کنار غذا های اصلی گزینه خیلی خوبیه
گفته بودی شیرینی پزی و کیک پزی هم بلدی یه کیک خوشکل و خوش طعم هم خودت درست کن قبل از شام یا بعد از شام از مهمونات با اون کیک و یه نوشیدنی گرم (نسکافه ای چیزی) پذیرایی کن 🌸