2789
اهااان اون اتاق خودم بود ، اتاق من به خونه مامانم کاری نداره🤣 خودم چیزاشو خریده بودم کلا مستقل عمل ...

نه پرده پذیرایی میخام 

اون موقع هم پرده ندیدم فقط پنجره دیدم وخونه 

از مدل پنجره گفتم لابد پردش رو خوب انتخاب کردین

اقاا کل ی مدل پرده خوب میخام🥲(پنجره بزرگ وسراسری وبا ویو خوب ک عملا میخام فقط برا ساعاتی ک نور اذیت میکنه بکشم بقیه اوقات اصلا پرده دیده نشه اصلا مزاحمتی نداشته باشه ودر عین حال شیک هم باشه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره دلم میخواد دعوتشون کنم حالا یا با مامانم اینا یا اینکه دو شب جدا جدا بیان  غذا رو چیکار ...

من همیشه خانواده شوهرم جدا دعوت کردم وخانواده خودم جدا

برا هر جفتشون سنگ تمام میزارم وخوش میگذره

اخه ادم با خانواده خودش خیلی صمیمی هست وابراز احساسات وعلاقه زیاده وجلو اونا راحت نیستم

یه چیز دیگه من تقریبا هر روز صبح میرم دانشگاه ، شما جای من باشین برای کارای تمیزکاری و اینا چیکار می ...

تمیزکاری هم بچه ندارین بنظرم هفته ای ی بار کافیه

مگه مادرشوهرت وسواسی باشه ک قبلش رو بگو کارگر بیاد تمیز کنه؛تازه شما دوتاادم بزرگین محاله هفته ای ی بار بیشتر لازمت بشه ناهار هم ک اکثرا نداری

کل زحمت خونه ب همین ناهار درست کردنه ونظافت

هرچند من خیلیییی ظرف کثیف میکنم

میخوام مامان بابای امیرعلی رو دعوت کنم خونمون ، درسته هنوز خونه کامل کامل نیست ولی بدم نمیاد بگم بیا ...

برا غذا هم میتونی ی نفر بیاری کمکت قبل از اینکه مهمون ها بیان رد کنی بره

پلو وگوشت بوز قورمه مادرست میکنیم خیلی خوشمزه اس وراحت البته اگه گوشت خوارین

با یک یا دومدل غذای تو فر ک راحت باشه برات برا دسر اینا هم میتونی از قبل درست کنی 

بقیه خانما کجایین در چه حالین؟  تا حالا انقدر اینجا خلوت نبوده یا من اشتباه میکنم☹️ همیشه میو ...

این چه حرفیه عزیزممم😂😂😂❤️ 

من درگیر دانشگاه و خوابگاهم

ظرفیت تکمیله جا نیست برام مامانم اینا از نگرانی نمیدونن چیکار کنن

راهمم یکم دوره ۴ ساعت فاصله است

استرس اینکه چی بپوشم قشنگ باشه هم هست تازه

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟

سلام بچه ها

مولارجونم نو عروس خوشگلم

میتونی یکیو بیاری برات بپزه کنارش وایسی یاد بگیری

قورمه سبزی میچسبه البته اگه آشپز وارد باشه به پختش عالی میشه

یه مدت یه خانم بیاری یاد میگیری کم کم

من که خودم به شخصه تو زندگی کم کم اشپزی یاد گرفتم

بیشتر تجربه و خطا واینا

امیدوارم کنار خونواده جدیدت بهت خوش بگذره گل زیبا

درخواست دوستی ممنوع...

حالا بچه ها با اجازه مولار جون

من یه مشکل دارم میتونین راه حل بهم بدین

سخت گرفتار شدم

ایشالله برا هیچکس پیش نیاد

ما یه امتیاز ماشین خریدیم با بدبختی

بعد الان یهو ماشین گرون شده ما هم تو پولش موندیم

چطوری من یه مقدار پول گیرم بیاد وام روش بگیرم تا دو ماه اینده

چیکار کنیم برا این پول

خودم و شوهرم میگیم کاش همون نداشتیم بهتر بود حداقل دغدغه و این فشار پولو نداشتیم

فکر شما چیه من چیکار کنم

یعنی من و شوهرم...

شوهرم شاغل و معتبره ولی میگه روم نمیشه مشکلمو به کسی بگم...

منم صب تا شب کارم شده فکر و گریه...

اگه چیزی به نظرتون میاد یا راهکاری چیزی ممنون میشم بگین بهم🙁😢

درخواست دوستی ممنوع...

حالا بچه ها با اجازه مولار جون من یه مشکل دارم میتونین راه حل بهم بدین سخت گرفتار شدم ایشالله برا ...

ماشین خو ارزون تر شده ن گرون تر

ههرچقدر پول دارین بذارین قرض الحسنه مهر ومیانگین وام بگیرین زودتر

یه پراید۸۶ داشتیم فروختیم ۱۲۰ تومن

۱۱۴ هم برا شرکت

۴۰تومن هم امتیاز ساینا

هر کی قیمت روزشو میدونه بنویسه برام

از سردر گمی دربیایم

با این اوصاف ما چقد کم داریم

تحویل آذر ماهه

والله شوهرم همش میگه کاش اینکارو نمیکردیم

درخواست دوستی ممنوع...

یه چیز دیگه من تقریبا هر روز صبح میرم دانشگاه ، شما جای من باشین برای کارای تمیزکاری و اینا چیکار می ...

با این چیزایی که گفتی،بنظرم دو هفته یبارم یکی بیاد برا تمیزکاری خونه کافیه،روزی باشه که خودت کلاس نداری و خونه ای...

اول زندگی خونه اصلا بریز و بپاش و کثیفی نداره

منم سه سال اول زندگی بچه نداشتم،نهارم اکثرا خونه نبودم، شاید ماهی یبار تمیز کاری اساسی میکردم حتی جارو زدن

مگه این که بخواد مهمون بیاد که جریانش فرق داره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اره دلم میخواد دعوتشون کنم حالا یا با مامانم اینا یا اینکه دو شب جدا جدا بیان  غذا رو چیکار ...

سلام عزیزم برا غذا من نظر خودمو میگم ولی بازم بین نظرات ببین کدوم از بقیه بهتره همون غذا رو درست کن💖

اینکه مامان بابای امیرعلی اولین بار دارن میان خونتون خیلی مهمه بعنوان اولین بار به نظرم سنگ تموم بذار تا جبران اون وعده ها و روزایی که دوران محرمیت  اونجا مهمونشون بودی و واست زحمت میکشیدن هم جبران بشه🌸 من اگه جای تو بودم این کارو میکردم چون  اولین دفعه که میان خونم یه پذیرایی عالی و به یاد موندی داشتم حالا دفعات بعدی رو یه پذیرایی معمولی تر... چون گفتی یه خانومی هم میاد کمکت دستت باز تره میتونی غذا های متنوع تری درست کنی 

واسه غذای اصلی بنظرم باقالی پلو با گوشت یا ماهیچه (در کنارش پلو ساده هم باشه)

یه نوع خورشت هم درست کن بنظرم یه فسنجون جا افتاده و خوش طعم گزینه مناسب تر و مجلسی تر از از قورمه سبزی و قیمه هس 

درکنارش جوجه و کوبیده هم از بیرون تهیه کن 

مخلفاتم که دیگه خودت میدونی چند نوع سالاد و ترشی و نوشیدنی زیتون پرورده هم حتما جز گزینه هات باشه 

واسه پیش غذا هم چون تو غذای های اصلی گوشت قرمز هس واسه پیش غذا یه سوپ قارچ و سبزیجات در کنار غذا های اصلی گزینه خیلی خوبیه 

گفته بودی شیرینی پزی و کیک پزی هم بلدی یه کیک خوشکل  و خوش طعم هم خودت درست کن قبل از شام یا بعد از شام از مهمونات با اون کیک و یه نوشیدنی گرم (نسکافه ای چیزی) پذیرایی کن 🌸

غذارو که خانمی که میاد کمکت میپزه دیگه هر چی بخوای، پس لازم نیس از بیرون بگیری

من خودم باشم جدا دعوت میکنم، با توجه به شرایط خانواده خودم چون میدونم هیچ حرف مشترکی بین خاتواده هامون نیس و خیلی متفاوتن از هم😂

ولی برا تو فکر میکنم باهم دعوت کنی بهتره چون تعداد هم زیاد نیست فقط پنج نفرن

نه پرده پذیرایی میخام  اون موقع هم پرده ندیدم فقط پنجره دیدم وخونه  از مدل پنجره گفتم لا ...

منم مثل شمام از پرده شلوغ بدم میاد

تقریبا همه مدل پرده رو هم تا حالا داشتم

الان چند سالیه حریر ساده زدم و خیلی راضیم، با دستک خیلی ساده کنارش که اصلا جلوی نور رو نگرفته (فقط یه طرف)

پرده هم جمع میشه