2789
مرسی عزیزم خوبی از شماست💗💫 وا برا همون داداش میگین که امسال کنکور داده؟؟؟ بذارین یکم نفس بکشه& ...

نه واسه بزرگتره میگم ۲۵سالشه 

البته فکر کنم اینی که امسال کنکور داده زودتر به فکر ازدواج باشه 😄 

بهش سپردم عاشق دختر راه دور نشه 😂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ممنون عزیزم منم ساده می پسندم وعاشق پنجره بزرگ با ویو خوب هستم الان منم همین کارو کردم چن ماهه اومد ...

منم هیچوقت پرده رو نمیکشم امیرعلی دائم حرص میخوره همون جمله معروف همه مردای ایرانی رو میگه از بیرون دید داره😐😂😂😂

در حالی که ما تو آپارتمان نیستیم تازه دیوارای خونه هم بلنده اطرافمون تو خیابون هم اغلب خونه های ویلایی هستن اینجا ، تازه هیچ آدم بیکاری نمیاد ما رو دید بزنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسی ک داداشت برات گل خریده بود بعد داده بود دوست دخترش😆

اهااان اون اتاق خودم بود ، اتاق من به خونه مامانم کاری نداره🤣 خودم چیزاشو خریده بودم کلا مستقل عمل کردم و میکنم😅 

حالا میگردم اگه عکس خوب از پرده های اتاقم داشتم میدم ولییی اون خیلی اسپرته ها به درد پذیرایی نمیخوره🤔

میخوام مامان بابای امیرعلی رو دعوت کنم خونمون ، درسته هنوز خونه کامل کامل نیست ولی بدم نمیاد بگم بیان ، بعد به نظرتون مامان بابا و داداشمم دعوت کنم یا نه؟ 

ما بعد عروسی دوبار رفتیم خونه مامانش اینا ولی خودمون بودیم یعنی از اخر این هفته تازه پاگشاها شروع میشه… 

بعد زشت نباشه داداش ها رو دعوت نمیکنم؟ خواهرش که اگه دعوت کنم نمیاد ولی بهش همینجوری بگم یا نه؟ 

و اینکه چی درست کنم؟ گزینه از بیرون گرفتن برای من خیلی منطقیه ولی جلو مامانش خیلی ضایعست برا چهار نفر از بیرون بدم😶😂 

چیا درست کنم؟ ( به یه خانمی میگم بیاد کمکم)

یه چیز دیگه من تقریبا هر روز صبح میرم دانشگاه ، شما جای من باشین برای کارای تمیزکاری و اینا چیکار میکنین؟ یعنی یه خانمی رو میخوام بگم بیاد ولی دلم نمیاد تنها تو خونه باشه…بعد عصرا هم امیرعلی میاد خونه مطمئنم معذب میشه 

اگه فقط یه روز در هفته پنجشنبه ها بیاد کمه؟؟ 

کلا یه صبحانه باید بذارم و شام چون امیرعلی اغلب ناهار نمیاد منم نمیخورم 😄 و شام یه چیزی درست میکنم همین ، حتی انقدر کم ظرف کثیف میشه ماشین ظرفشویی رو هنوز راه ننداختم خودم میشورم حس میکنم یه جای کارم میلنگه😐 خیلی راحت تر از چیزیه که فکر میکردم😂

میخوام مامان بابای امیرعلی رو دعوت کنم خونمون ، درسته هنوز خونه کامل کامل نیست ولی بدم نمیاد بگم بیا ...

سلام عزیزم

در مورد این موضوع به نظرم زوده الان دعوت کنی

بذار پاگشا کنن

ولی اگر خودت دوست داری تو دلت هست میتونی به مادر شوهر و پدر شوهر بگی

یه شب دیگه همگی رو با هم دعوت کنی

در مورد اینکه به پدر و مادرت و داداشت هم بگی به نظرم میتونی بگی باز هم بستگی به جو جمع داره خودت بهتر میدونی بعصی خانواده ها با هم نمیسازن😁🤐

یه چیز دیگه من تقریبا هر روز صبح میرم دانشگاه ، شما جای من باشین برای کارای تمیزکاری و اینا چیکار می ...

اول کاری که زیاد کثیف کاری ندارین همون هفته یک بار فک میکنم کافی باشه

میتونی امتحان کنی چند هفته ببینی چه جوریه

در مورد راحت بودن هم اینو بگم چون ناهار درست نمیکنی😁

سلام عزیزم در مورد این موضوع به نظرم زوده الان دعوت کنی بذار پاگشا کنن ولی اگر خودت دوست داری تو ...

اره دلم میخواد دعوتشون کنم حالا یا با مامانم اینا یا اینکه دو شب جدا جدا بیان 

غذا رو چیکار کنم؟

اول کاری که زیاد کثیف کاری ندارین همون هفته یک بار فک میکنم کافی باشه میتونی امتحان کنی چند هفته بب ...

اره خداروشکرررر کثیف کاری نداریم 😂 البته فکر کنم چون بچه نداریم اینجوریه دیگه ‌ولی گفتم بپرسم اخه من خیلی وسواسی نیستم رو تمیزی و اینا بعد میترسم مامانش بیاد بگه چقدر کثیفی 🤐😂

بقیه خانما کجایین در چه حالین؟ 

تا حالا انقدر اینجا خلوت نبوده یا من اشتباه میکنم☹️

همیشه میومدم اینجا انرژی مثبت بود الان حس میکنم تکراری شدم حس بدیه😂

اره خداروشکرررر کثیف کاری نداریم 😂 البته فکر کنم چون بچه نداریم اینجوریه دیگه ‌ولی گفتم بپرسم اخه م ...

قبل از اینکه دعوت کنی یه روز بیاد تمیز کنه برات خونه تازه عروس ک کثیف نیست😁

غذا هم میتونی زرشک پلو درست کنی با سالاد و دسر

خودت چی میتونی خوب درست کنی؟