2789
نمیدونم بستگی به طرف و خانوادش داره….خواستگاری که کرده یعنی خانوادشم اوکی بودن  میخوام برم تاپ ...

خواستگاری رسمی که بخوان بیان خونمون رو من اجازه ندادم که ببینم خانواده اش تا چه حد راضی ان 

اما خودم میشینم فکر میکنم میگم واقعا فرق زیاده و اینکه خانواده اش در کل آدمای خشکی هستن و حس میکنم شاید به اجبار پسره باشه  

چون میشناسمشون چجورین

کلا خیلی سوالا تو ذهنمه اما نمیدونم چجوری بتونم نامحسوس به جوابشون برسم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ سلین کاش الان وقت داشتم برات مینوشتم ، بهت قول میدم سال دیگه همچین وقتی حسی که بهش داشتی برات یه ...

مرسی عزیزم که بهم امید میدی 

اگه دوست داشتی تعریف کن 

یاسی فقط خدا کنه تموم بشه چون من در کل از بچگی تو زندگیم زخم خوردم و دیگه نمیکشم🤦‍♀️

منم چک میکنم اینجارو 

فقط کاش هر دومون آنلاین باشیم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
یه جای خووب

سلام به روی ماهت عروس خانوم😍😍😍😍😍😍😍😍

خوش بگذره بهتون عزیزدلم🤗🤗🤗🤗🤗🤗

ببخش دیر سلام کردم 😂😂 اول خوندم خواستم ببینم چیا تعریف کردی 😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر