2789
یه کاری کنیم 🤗 هر کسی که این پست رو میخونه ؛   اگر بخواین یه نصیحت به بقیه ( حالا کوچیک تر ا ...

نیکی جان 

من داخل زندگیم به یه نتیجه رسیدم زندگی کردن فقط باتوجه به نظر دیگران عذاب اوره 

اگه کاری که دوست داری انجام بدی اگه خارج از عرف نبود به نظرم انجام ندادنش بخاطر دیگران اشتباه هستش و باید برای دلت زندگی کنی 

تجربه های جدید کسب کنی و هیچ وقت آدم خودش رو بخاطر نظر دیگران سرزنش نکنه واز لحظه به لحظه زندگیش لذت ببره به هر حال داخل هر کدوم از برهه های زمانی که باشیم قطعا یکسری کارها رو میتونیم انجام بدیم که در آینده شاید دیگه انجام این کار برامون میسر نباشه ،طوری زندگی کنیم که هیچ وقت نگیم کاشکی الان فلان سن می‌بودم وکوتاهی نمی‌کردم و این کار رو زودتر انجام میدادم و...

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

خانوما شما نمی دانید یاس گل ماه عسل کجا رفته ؟

هم کنجکاوم هم اینکه می‌خوام تخمین بزنم چند وقت دیگه برمیگرده 😅

یاس اگه یه زمان پیام رو دیدی تونستی خودتم جواب بده قطعا سوال بقیه هم هستش (البته اگه برات مقدوره عزیزم اجباری نیست )🌱💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانوما شما نمی دانید یاس گل ماه عسل کجا رفته ؟ هم کنجکاوم هم اینکه می‌خوام تخمین بزنم چند وقت دیگه ...

پریماه جان منم نمیدونم ، فقط گفت یه جای خوب😁😁

گفت زمان برگشتمون هم مشخص نیست، اگر اشتباه نکنم گفت یه هفته رو میمونیم ممکن بیشترم بشه😁😁

یاس گل رفته ماه عسل ما هنوز پشت حجله منتظریم😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نیکی جان اگر موضوع همزاد داشتن آدما صحت داشته باشه میتونم بگم تو قطعا همزاد اِلی هستی👌👌 نوع چت کر ...

ممنونتونم مهربون جون 💛💛💛 محبت دارین . 

اِلی جونم که عزیز ما هستن 🥰 جاشون محفوظه بین ما 🤗 

من میگم همیشه جوری زندگی کن که سرتو رو بالش گذاشتی راحت خوابت ببره که اگه صبح پیش،خدا بیدار شدی فقط ...

مرسی که وقت گذاشتین مامان مهربون 🧡🍂

کلامتون خیلی عمیق بود به نظرم 👌🏻👌🏻 

نیکی جان  من داخل زندگیم به یه نتیجه رسیدم زندگی کردن فقط باتوجه به نظر دیگران عذاب اوره  ...

پریماه جونم 🧚🏻‍♀️🌙

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و تایپ کردی 💚

کاملا درست میگی 👌🏻

هممون مشابه این تجربه رو داشتیم که قبل انجام کاری یا تصمیمی ، حتی شده برای چند ثانیه با خودمون گفتیم ، اگه این کارو کنم فلانی چی میگه ؟ 

تو این موقعیت همیشه با خودم میگفتم و الانم میگم اصلا این آدمایی که نگران نظرشون هستیم و در هر شرایطی میخوایم اونارو از خودمون راضی نگه داریم ؛ شامل چه کسایی میشن ؟ چه نقشی تو زندگی من دارن ؟ اصلا مگه چقدر از من و زندگیم و چالشایی که دارم با خبر هستن که حالا نظرشونم واسم مهم باشه ؟ مگه اونا میدونن که داری چقدر سختی میکشی ؟ هر چی کمتر بدونن و در بهترین حالتش اصلا اصلا از جریانات زندگیت خبر نداشته باشن ، خیلی خیلی آسوده زندگی میکنی و به این دسته از افراد هم اجازه دخالت و نظر دادن نمیدی .

ممنونتونم مهربون جون 💛💛💛 محبت دارین .  اِلی جونم که عزیز ما هستن 🥰 جاشون محفوظه بین ما ...

عزیزدلمی نیکی جان 😍😍🤗🤗😘😘

بله قطعا همینطوره 👌👌❤❤

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

اره عزیزم امروزم که رفتم ارایشگاه باهاش حضوری صحبت کردم  تاکیید کرد گفت همون ۵ بیا که تا ۱۲ اما ...

دیگه یه شبه باید تحمل کنی🤣

حتما تمام روز لبخند داشته باش حتی اگه خیلییییی خسته بودی. 

کفش راحت بپوش خیلی مهمه

اگه خدایی نکرده حین مجلس یا قبل و بعدش اتفاقی افتاد که نپسندیدی و ناراحتت کرد اصلا توی صورتت مشخص نکن بعدا حلش کن یا آروم از همسرت کمک بگیر

فقط مهم اینه بهت خوش بگذره و یه خاطره خوب از اون شب داشته باشی

خوراکی کوچولو همراهت داشته باش ضعف نکنی قندت نیفته

اگه یکی رو همراهت ببری آرایشگاه خیلی بهتر میشه کمکت میکنه

اینا چیزایی بود که یادم بود و برامون پیش اومده بود گفتم بهت بگم

شب قبلشم حتما زود بخواب روی کیفیت میکاپ و ماندگاریش اثر داره

استرس هیچ چیزم نداشته باش همچی بهتر و راحت تر از چیزی که فکر میکنی اتفاق می افته 

امیدوارم زیباترین و خوشبخت ترین عروس دنیا بشی 💙

کلی هم بهت خوش بگذره

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
خانوما شما نمی دانید یاس گل ماه عسل کجا رفته ؟ هم کنجکاوم هم اینکه می‌خوام تخمین بزنم چند وقت دیگه ...

حدسم اینه رفتن همون جایی که پسرحاجی هر سه ماه یبار میرفت برا کار، و خونه داشتن...

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

حدسم اینه رفتن همون جایی که پسرحاجی هر سه ماه یبار میرفت برا کار، و خونه داشتن...

شما ها خبر دارین کجاس ؟

من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد دقیق گفته باشه ولی فکر کنم گفت خارج از ایرانه  🤔

حالا کسی نیست به من بگه آخه به تو چه مگه فضولی یه ماه عسل رفته دیگه چی کار داری 😂😂

شما ها خبر دارین کجاس ؟ من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد دقیق گفته باشه ولی فکر کنم گفت خارج از ا ...

منم حدسم خارج ازکشوره   

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
منم حدسم خارج ازکشوره    

بله خب آخه گفته فکر کنم معلوم نیست چند روز ماه عسل باشه بیشتر از ۷روز هم طول می‌کشه دانشگاهم شروع شده احتمالا خارج از ایرانه که اینقدر سفرشون طولانیه 

انشاالله سفرشون به سلامت و خوشی باشه 

ولی من حس میکنم رفتن دبی 🤔