2789
😂😂😂😂کابوسش بود این مدته😂😂 اما دیگه یاس گل رو کامل گروگان گرفت، راه فراری نیست😂😂😂😂

خیلی سختی کشید پسر حاجی. 😂😂😂

فکر میکنم طول بکشه باور کنه دیگه راحتن 😂😂😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جانا من خودم عروس پنج صبح بودم  عجایبه ولی واقعیته 🤣🤣

واقعاااا؟؟🤦‍♀️ آخه این ارایشگرم دوتا عروس دیگم با من داره یعنی همون شب سه تا عروس داره من و دوتا دیگه  فکر کردم چون اون دوتا رو هم داره منو گذاشته ۵ صبح .. 

ولی مثه اینکع چاره ای نیس باید همون ۵ صبح برم😖

حالا دوشنبه پیش ارایشگره وقت فیشیال دارم حضوری میبینمش اگه شد که میگم ساعتمو تغییر بده 

جانا من خودم عروس پنج صبح بودم  عجایبه ولی واقعیته 🤣🤣

حالا دیروز به مامانم میگم مامان وقتمو گذاشته ۵ صبح 😂

مامانمم میگه بیتا تو اگه از ۵ صبح بری  شب مراسم ساعت ۹ شب  بایدچراغا رو خاموشی بدیم چون عروس خوابه😂😂😂🤦‍♀️

یاسی جون کجایی؟

بیا عروس خانوم که دارم از فضولی پرپر میشم😂😍

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
از صبح یادم بود امروز عروسیه یاسه🤩 ولی متاسفانه وقت نشد بیام تا الان که اومدم😍 صبح از اتلیه زنگ ز ...

عروسایی که من دیدم همه ۵_۶صبح میرن ارایشگاه

ظهر تا عصرم میرن برا عکاسی و...

ولی اگه کسی مثل یاسی چند روز قبل عکس و فیلماشو گرفته باشه(فرمالیته منظورم نیس) احتمالا دیرتر میرن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

واقعاااا؟؟🤦‍♀️ آخه این ارایشگرم دوتا عروس دیگم با من داره یعنی همون شب سه تا عروس داره من و دوتا دی ...

حتما بگو ساعت رو تغییر بده خیلی خسته میشی از پنج بری

انشالله به دلخوش همه چی برگزار میشه🌸🌸🌸🌸

یاسی جونم  عروس خاااانوم مبارکت باشه  خوشبخت ترین باشی عزیزم ❤💜

تپش جون نمی دونم چرا من همش حس میکنم عروس سوم گروه تو هستی !!😆😆 حسم میگه چند ماه دیگه نوبت آشنایی تو هستش 😂♥️

حالا مجرد هستی دیگه ؟اشتباه نکرده باشم😂😅

بعد از تو هم نوبت نیلوفره 😁

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

تپش جون نمی دونم چرا من همش حس میکنم عروس سوم گروه تو هستی !!😆😆 حسم میگه چند ماه دیگه نوبت آشنایی ...

آره عزیزم ولی تضمین میدم خبری نیس😁 

من فکر میکنم عروس سوم نیلوفر باشه

خیلیم کم پیداس 

شاید میخواد بیاد یهووو سوپرایزمون کنه😍

نیلو بیا ببینم چه کار داری  میکنی که حس ششم دونفر روی تو فعال شده 😁

@nilou_far