2789

چقدددددد دلم خواست امشب عروسی باشم 😍😍😍😍😍😍حالا به افتخار مادر داماد💃💃💃💃💃

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یاسی زیبا و باوقار انشالله کنار امیرعلی آقا و جنتلمن مامان خوشبخت و عاقبت بخیر وپیر  بشی 💜💜

چقدددددد دلم خواست امشب عروسی باشم 😍😍😍😍😍😍حالا به افتخار مادر داماد💃💃💃💃💃 😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

خدا نکشت نازگل 😂😂😂😂😂😂💜 چقدر مادر شوهر بودن بهت میاد 😍😍

اینم به افتخار مادر داماد💃💃💃💃💃💃

مادر شاه داماد مگه عروسی نبودی تو ؟؟😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجاست که میگن دل به دل راه داره😁😁💞💞💕💕

از صبح یادم بود امروز عروسیه یاسه🤩 ولی متاسفانه وقت نشد بیام تا الان که اومدم😍

صبح از اتلیه زنگ زدن گفت برا مراسمتون ساعت یک ظهر اینجا باشین که یه قسمت از فیلمو باید همون روز تو تالار بگیریم که ادیت بزنیم شب با بقیه فیلما بذاریم رو پرده 

گفتم باشع  رفتم ارایشگاه که اونجا با ارایشگر هماهنگ کنم  تا رفتم داخل دیدم عقب ارایشگاهو که کلا بستن😑 جلو اندازه چند متر باز گذاشتن یکی از شاگرداشم گذاشته بود واسه پاسخگویی🙁  گفتم میخوام با خودشون صحبت کنم گفت عروس دارن نمیتونین  حرفتونو بگین  بهشون میگم  ( تو محرم و صفر چندبار رفتم خلوت بود با خودش حرف زدمو هماهنگ کردم الان سرشون از بس شلوغه کلا کسیو نمیذارن بره داخل🙁) خلاصه که گفتم فلانیم واسع مراسم تا 1۲ ظهر میخواد اماده باشم صبح ساعت چند بیام؟    گفت باشه بهشون میگم هیچی دیگع اومدم خونه  حالا بعدظهر شاگرده زنگ زده گفت عزیزم خانم فلانی گفتن ۵ صبح اینجا باش 😐  هنگ کردم اصن  خیلی زود نگفته بنظرتون ؟؟؟؟  یاسی تو ساعت چند رفتی ارایشگاه؟؟؟؟

سلام عزیرم وقت به خیر،من از قدیم خواننده خاموش بودم از تاپیک جانا دنبالتون میکردم کما بیش،یکی دو شب پیش اومدم و دیدم عروسیتون نزدیک هست😍 دیگه تصمیم گرفتم کامنت بذارم و تبریک بگم،خوشبخت بشین امیدوارم در کنار هم همیشه شاد و خوشحال باشید😍🤩

امیدوارم جشن عروسی رو به بهترین شکل ممکن برگزار کرده💃💃 باشید و از خوشی امشب یه عمر یاد کنید😍🤩 بهترین ها رو برات آرزو میکنم مهربون❤

از صبح یادم بود امروز عروسیه یاسه🤩 ولی متاسفانه وقت نشد بیام تا الان که اومدم😍 صبح از اتلیه زنگ ز ...

والله فکر نکنم عزیزم، آخ خیلی کار داری، بعد شاید بقیه هم باشن، میدونم که عروسا همون صبح زود میرن، چون میخوای ۱۲ آماده باشی فکر نکنم زود گفته باشه.

بزار تا یاس گل بگه اون چه ساعتی رفته.

بچه ها من امشب دلم به داداش یاسی میسوزه🥺🥺🥺 دیگه یاسی نمیره خونشون 🥺🥺فکر کنم تو دلش آشوبه الان ...

وای نوردخت عزیزم من همش میخواستم بگم ولی گفتم یه وقت بعد یاس گل میخونه ناراحت میشه، همش میگم پدر و مادرش مخصوصا برادرش امشب برن خونه و جای خالیشو ببینن چقدر سختشون میشه، بهش که فکر میکنم دلم میگیره.

فدای شما بانوی آرامش 🙏🙏😍😍 الهی که موفق و موید باشین عزیزم 🤲🤲❤❤

قربونت عزیزی😘😘😘

بزرگوارید به همچنین انشاءالله❤❤❤

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
انشاءالله 🤲🤲❤❤ اما تا سه نشه بازی نشه😁😁باید ببینیم عروس خوشبخت سوم کدوم یکی از گل دختراست😍😍

دقیقا منم منتظر سومی هستم که خوشبختیش رو‌ببینیم‌خیالمون راحت شه🥰🥰🥰🥰

یعنی امیر علی نگران بوده که مامان یاسی زنگ بزنه نذاره یاسی  بمونه پیشش 🤣🤣🤣

😂😂😂😂کابوسش بود این مدته😂😂

اما دیگه یاس گل رو کامل گروگان گرفت، راه فراری نیست😂😂😂😂

شخصیت مامان یاس گل رو دوست دارم😍😍 انگاری اعتدال داره تو همه چیز، حس میکنم تلفیقی از یه مادر سنتی و به قول خودمون امروزیه😍😍