2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان با خواستگارت و اونی که دوسش داری تو چه مرحله ای هستی؟

معلق 

اونی که دوستش دارم از یه طرف با من گرم رفتار میکنه 

از طرف دیگه دوستم میگه بهش پیشنهاد دوستی داده😑

خواستگارمم یاسی جدا از اینکه رفیق اونه 

خیلی فرقمون زیاده بنظرت دورشو خط بکشم؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
معلق  اونی که دوستش دارم از یه طرف با من گرم رفتار میکنه  از طرف دیگه دوستم میگه بهش پیش ...

واقعا؟ 

اگه همینجوری باشه که میگی اونی که دوسش داری به دردت نمیخوره با این وجود بهش فکر میکنی؟ 

فرق زیادت با خواستگارت چیه؟ 

نه من اگه جای تو باشم صرفا چون رفیق اونه دورشو خط نمیزنم یه دلیل دیگه بگو

واقعا؟  اگه همینجوری باشی که میگی اونی که دوسش داری به دردت نمیخوره با این وجود بهش فکر میکنی؟ ...

اختلاف زیاد مالی 

بنظرت دلیل بزرگی نیست؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
واقعا؟  اگه همینجوری باشه که میگی اونی که دوسش داری به دردت نمیخوره با این وجود بهش فکر م ...

نه یجورایی از چشمم افتاده 

نمیگم فراموشش کردم اما واقعا دارم نسبت بهش بی تفاوت تر میشم 

اولش خودمو به در و دیوار زدم بعد دیدم نه ارزششو نداره

اختلاف زیاد مالی  بنظرت دلیل بزرگی نیست؟

نمیدونم بستگی به طرف و خانوادش داره….خواستگاری که کرده یعنی خانوادشم اوکی بودن 

میخوام برم تاپیک جانا رو بخونممم کاش امروز وقت بشه 

نه یجورایی از چشمم افتاده  نمیگم فراموشش کردم اما واقعا دارم نسبت بهش بی تفاوت تر میشم  ...

اخ سلین کاش الان وقت داشتم برات مینوشتم ، بهت قول میدم سال دیگه همچین وقتی حسی که بهش داشتی برات یه خاطره میشه خیلی خوشحالم که داره از چشمت میفته 

من هیچ وقت از تلخیای زندگیم اینجا چیزی نگفتم باور کنی یا نه پارسال یک شهریور ۱۴۰۱ میخواستم خودکشی کنم فکر میکردم هیچ وقت خوب نمیشم ولی گذر زمان یکاری کرده الان یه زخم از اون روزا مونده فقط…البته مطمئنم تو هیچ وقت مثل من نمیشی

اگه دوس داشتی وقتی برگشتم برات تعریف میکنم