2789
عزیزم🥺🥺🥺 احتمالا اون واقعا از یه کار بی منظور شما برداشت بدی کرده و خیلی عمیق ناراحت شده که حتی ...

آره باید بپرسم

نمیدونم چرا درعین دلسوز و مهربون بودنم مغرور هم هستم و وقتی بدونم حق با منه سخت کنار میام 🥴

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ممنونم عزیزم 💛💛💛  نه زبون تلخی نداره، شهر دیگه ای زندگی میکنه من خونریزی داشتم و یکی از دو ...

فدات عزیزم ❤❤

ناراحتیت کاملا به جاست و حق داری، اما به نظرم باهاش حرف بزن، خیلی وقتا خیلی چیزا سوءتفاهمه، زنگ بزن یا پیام بده و حرفاتو بگو ، دلتنگیتو بگو ، بگو که چقدر دلم میخواست زنگ بزنی ، بگو منتظر تماست بودم، سعی کن سر صحبتو باز کنی تا ایشونم حرف بزنن و دلخوریتون از هم برطرف بشه، شاید ایشونم منتظر تماس تو باشه، خیلی وقتا دلخوری ها از سکوت و حرف نزدنه. اگرم دیدی که تمایلی به ارتباط ندارن که اون بحثش جداست.

خیلی ناراحت شدم برای دلبندتون 💔💔 الان شما فقط یه دختر دارین ؟؟ اون کوچولو هم دختر بود ؟؟

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم ❤❤ ناراحتیت کاملا به جاست و حق داری، اما به نظرم باهاش حرف بزن، خیلی وقتا خیلی چیزا سوءت ...

ممنونم عزیزم به خاطر حرفای قشنگت💛💛 

کاملا درسته

یه دختر دارم ۳/۵ساله

بارداری دومم دوقلو بود که دوماهگی یکیش فوت شد جنسیتشو ندونستم

الان دو تا دختر دارم 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آره خواهر خیلی خوووبه عوضش دو تا دختر دارم 😍😍  ان شاالله 😂😂😬😬

مامانم میگه دختر نور خونه است و بدون دختر داشتن نمیشه زندگی کرد.

منم عاشقققققق دختر بچه هام😍😂

پسربچه ها هم خیلی گوگولین ولی خب دختر یه چیز دیگست

خدا حفظشون کنه براتون انشالله❤️

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
مامانم میگه دختر نور خونه است و بدون دختر داشتن نمیشه زندگی کرد. منم عاشقققققق دختر بچه هام😍😂 پس ...

آره واقعا من اگه دختر نداشتم دق میکردم

حس بزرگ کردن یه پسر بچه هم خیلی برام جذابه اما قسمت نبود دیگه 

ممنونم عزیزم ❤️

خدا شما رو هم برای پدر و مادرتون حفظ کنه 😘😘

ممنونم عزیزم به خاطر حرفای قشنگت💛💛  کاملا درسته یه دختر دارم ۳/۵ساله بارداری دومم دوقلو بو ...

آخی عزیزم شما هم قلب زرد گذاشتین😍😍ممنونم ازتون🙏🙏😘😘

خدا حفظشون کنه براتون الهی😍😍🤲🤲

منم خیلی دوست داشتم که دوتا دختر داشته باشم، دلم میسوزه که دخترم تنها بمونه، میگم اگر خواهر داشت مونس و همدمش میشد، همش به پسرم میگم بعد ما همه کس خواهرت تویی، از الآن باید یاد بگیری مراقبش باشی.

آخی عزیزم شما هم قلب زرد گذاشتین😍😍ممنونم ازتون🙏🙏😘😘 خدا حفظشون کنه براتون الهی😍😍🤲🤲 منم خی ...

خدا بچه های گل شما رو هم حفظ کنه 😘😘 

برادر داشتن هم خیلی قشنگه

حیف که دیگه نمیشه زیاد بچه دار شد وگرنه من دوتا دختر و دوتا پسر میاوردم😂😂 (خدانکنه دیگه نمی‌خوام باردار شم🤐)

عزیزم تو هم مثل من گرفتاری؟🙃 خیلی بد دردیه امیدوارم کسی گرفتار نشع

یه متن خیلی طولانی نوشتم که نمیدونم چرا نیومد.

فقط همینو بگم که اره خواهر چند سالیه زندگیم رو هواست

هر شب تو خوابمه یهو ۴ صبح از خواب میپرم

یه مدتم شب و روز کارم زار زدن بود

همش به خدا التماس میکردم اگه قسمتم نیست مهرش از دلم بره

با کارای مختلف خودمو خفه کردم که سرگرم شم و یادم بره 

همیشه انگار یه چیزی تو زندگیم کمه ...

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟
خدا بچه های گل شما رو هم حفظ کنه 😘😘  برادر داشتن هم خیلی قشنگه حیف که دیگه نمیشه زیاد بچه د ...

خیلی ممنونم عزیزدلم🙏🙏😘😘

برادر خوبه ولی میترسم ازدواج کنه ، خانمش نزاره هوای دخترمو داشته باشه😁😁حالا میگی ذهنت تا کجا رفته😅😅

خدا بزرگه، الهی که همه ی بچه ها در پناه خدا محفوظ باشن 🤲🤲😍😍

خوشبحالشون که جیگری مثل شمارو تو زندگیشون دارن خدا حفظتون کنه🤩❤️ من یاد ندارم یک بار یکی از عمه ها ...

از تولد گفتی

دیشب زنگ زدم برادرزاده ام تولدشو تبریک گفتم،وسط جشنشون بود،یه شهر دیگن

داداشم سه تا بچه داره،که هر سه تاشون تولدشون 26تیر هست، برنامه ریزی انقد دقیق دیده بودین؟! 😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

من فکر کنم تا 6بیدار بمونم انقد که صبح بیدار شدن سختمه😂  نه دیگه انگار نمیخواد بزاره🥲

یکی برام یه عکس فرستاده ، میتونم بزارم البته پسرحاجی توش نیستا، خودم و یه خانم همو بغل کردیم از دستم میتونین بفهمین منم😂

لباسمم خوبه برا همین میگم میتونم بزارم😅

یاس گل یکیو داخل نینی سایت پیدا کردم اسمش امیر علیه  فوق لیسانس مهندسی  😂😂😂

من خیالم راحته اینجا نیست اخه کللل سفر گوشیش دست من بود😂

(چون نت خطشو روشن کرده بود و میخواستیم آدرس و اینا پیدا کنیم)

البته اینی که گفتی خطریه🤐