2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی شبیه منی🙂 یجوری که انگار پستاتو من نوشتم کاش یادمون بره ... کاش دوباره آروم شیم ...❤️‍🩹

عزیزم تو هم مثل من گرفتاری؟🙃

خیلی بد دردیه امیدوارم کسی گرفتار نشع

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
😂😂😂😂😂 مامان بابا نه تورو خداااااا

الآن خونشونم نازگل 😌😌 میخوام بهشون بگم 😌😌

دیگه دیره 😂😂😂😂 دستتم به من نمیرسه🤪🤪🤪🤪

به نفعته دیگه نیای خونه ی مامان و بابا😂😂

فکر کردی فقط خودت میتونی مادر شوور بازی در بیاری😂😂🤪🤪 منم بلدم حرصت بدم 🤪🤪😉😉

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

الآن خونشونم نازگل 😌😌 میخوام بهشون بگم 😌😌 دیگه دیره 😂😂😂😂 دستتم به من نمیرسه🤪🤪🤪🤪 به نفع ...

اره دقیقا از این آبجی بزرگا که راپورت میدن😬😬😂😂😘😘

دیگه من اونوراا نمیام باااااییی😘😂😂🚶🚶👋

اره دقیقا از این آبجی بزرگا که راپورت میدن😬😬😂😂😘😘 دیگه من اونوراا نمیام باااااییی😘😂😂🚶🚶👋

بای 👋👋😂😂😘😘😌😌

تپش تاپیک که تو داغ تریناست رو بخون، درد و دل یه خاله ی مجرد😁😁

ولی خداییش خیلی جاهاشو بهش حق میدم چون خودمم گذروندم 😬😬

@tapesh1999  

تپش تاپیک که تو داغ تریناست رو بخون، درد و دل یه خاله ی مجرد😁😁 ولی خداییش خیلی جاهاشو بهش حق میدم ...

چشم میرم میخونم 

ولی نخونده هم میتونم بهش حق بدم

من خیلی ازدواجی نیستم یاد اینا میفتما یه انگیزه بزرگ پیدا میکنم که فقط بررررررم 💔🤣

امشب با بچه ابجیم دعوامون شد برگشته  میگه خاله چرا انقد خشن شدی امروز 

حتی اونم فهمید 😐

کاش با مفهوم هورمون آشنا بود پا رو دم من نمیذاش این روزا😐😂

بعد اذیت میککنه بهش میگم زنگ میزنم میگم مامانت بیاد ببرتتا میگه خاله مهمون نه نواز خودم خندم گرفته بود😂😂😂😂

پس یه وقتی بزاره منم باشم وگرنه نزاره😂 یاسی تو که سحرخیزی،بگو شش صبح میزارم یه روز به همین ب ...

من فکر کنم تا 6بیدار بمونم انقد که صبح بیدار شدن سختمه😂 

نه دیگه انگار نمیخواد بزاره🥲

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چشم میرم میخونم  ولی نخونده هم میتونم بهش حق بدم من خیلی ازدواجی نیستم یاد اینا میفتما یه انگ ...

چشمت بی بلا و پر نور 😍😍

با تموم وجودم درکت میکنم عزیزم

بخدا خاله های مجرد خیلی مظلومن، کاش کارما زود بیاد سراغت 😅😅

خیلی دلم میخواست منم کامنت بزارم و از درد و دلام بگم😁😁 ولی خب نمیخوام هی این تاپیک و اون تاپیک کامنت بزارم، تابلو میشم😂😂اگر الآن نشده باشم